Euro 37,09 %-0,14
Dolar 34,27 %0,13
Sterlin 44,49 %0,01
Altın 3.019 %0,26

Akaryakıtta Dengeler Gene Değişti! Zamdan Sonra İndirim Geldi!

Akaryakıt fiyatlarına ilişkin güncel detaylar ortaya çıktı. Öyle ki benzin ve motorin fiyatlarıyla ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Peki ya güncel olarak neler biliyoruz? Benzin fiyatı iyice düştü mü? Brent varil petroldeki son durum 28 Ağustos akaryakıt fiyatlarını da etkilemişe benziyor.

akaryakıt.
Google News

28 Ağustos akaryakıt fiyat listesi başta olmak üzere pek çok detay gözler önüne serildi. Öyle ki artık benzin ve motorin fiyatları çok daha farklı seviyelere ulaşabilir. Brent varil petrol fiyatın 100 dolar seviyesinde olması gözden kaçmadı. Bu da yeni bir zammın habercisi mi olacak diye düşündürüyor. Öte yandan benzin fiyatlarıyla ilgili neler biliyoruz?

Benzine İndirim Gelecek!

28 Ağustos benzin fiyatlarındaki güncelleme dikkat çekti. 30 Ağustos'tan itibaren benzin fiyatlarının 1,04 TL indirimli satılacağı belirtiliyor. Hal böyle olunca güncel gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. Benzin iyice değer kaybına uğrayacağa benziyor.

Akaryakıt Fiyatları Değişiyor

Öte yandan akaryakıt fiyatları oldukça değişken bir şekilde ilerlemekte. Fiyatların güncel haline yetişmek için günlük takip yapmak gerekiyor. Brent varil petrol ve ham petrol fiyatları oldukça hareketli hale geldi. Güncel detayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Bakalım akaryakıt fiyatlarında güncel detaylar nasıl bir duruma gelecek göreceğiz.

<