Akaryakıta Yeni Zam Gelecek mi? Benzin ve Motorinde Son Fiyatlar!

Akaryakıta Yeni Zam Gelecek mi? Benzin ve Motorinde Son Fiyatlar!

Akaryakıt fiyatlarına dair merak edilenler ve çok daha fazlası yanıt buluyor. Benzin ve motorin fiyatlarındaki son durum nedir? Brent varil petrol fiyatındaki değişiklikten sonra motorin tekrardan değer kaybedecek mi? İndirim kararı bekleniyordu ama şimdi ne olacak?

Akaryakıt fiyatlarındaki zam ve indirim gelişmeleri peş peşe yaşanıyor. Bu detaylarla birlikte benzin ve motorin hakkında neler bilmekteyiz? Pek çok kişinin sormakta olduğu ve yakından ilgilendiği detaylar çok konuşulacak. Öte yandan akaryakıt fiyatlarına ilişkin merak edilenleri aktarıyoruz. Brent varil petrol fiyatının düşmesi ile birlikte motorin için indirim kararı verilmişti. Bugün ise indirim kararı sonrasında motorin için tekrardan zam artışı olacak mı? Güncel fiyat değişimi ve son durum merak edileceğe benziyor. Gelinen noktada bizleri başak nelerin beklediği de yanıt bulacak.

Akaryakıta Zam Var mı?

Bu noktada akaryakıt zammıyla ilgili henüz net bir açıklama olmadığını belirtelim. Dolayısıyla pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ışığında bizleri nelerin beklediğini sizlerle paylaşacağız. Benzin ve motorin fiyatlarında bir değişiklik olur ise sizlerle paylaşabiliriz.

İstanbul Benzin ve Motorin Fiyatları

Benzin: 20,65 TL
Motorin: 26,37 TL

Ankara Benzin ve Motorin Fiyatları
Benzin: 20,79 TL
Motorin: 26,50 TL

İzmir Benzin ve Motorin Fiyatları
Benzin: 20,78 TL
Motorin: 26,52 TL