Euro 37,11 %-0,07
Dolar 34,29 %0,18
Sterlin 44,52 %0,04
Altın 3.017 %0,21

Akaryakıta Şok Zam Geldi! Bu Fiyatları Görenler Şok Olup Kalıyor!

Akaryakıt fiyatlarındaki güncel gelişmeler açıklandı. Motorine gelen zamla birlikte İstanbul, İzmir ve Ankara'daki fiyat detayları ortaya çıktı. İşte merak edilen detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Akaryakıta dair tam olarak neler biliyoruz? Motorin kaç kuruş zamlandı?

akaryakitta_buyuk_zam_h44621_b589b.
Google News

Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili güncel detaylar gözler önüne serildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği akaryakıta ilişkin neler biliyoruz? Benzin ve motorin fiyatları son dönemde iyice zamlandı. Hal böyle olunca yeni zamlar da gündeme geldi. Brent varil petrol fiyatında artış mı var? Öte yandan ham petrol fiyatında da yeni bir atak olduğu vurgulanıyor.

Motorine Yeni Zam Geldi!

Motorin fiyatları zamlandı ve artık 95 kuruş daha pahalıya satılacak. Bu gelişme sonrasında meydana gelen detaylar da şok etkisi yaratacak. Peki ya motorinin pahalanmasıyla birlikte İstanbul, İzmir ve Ankara'da güncel fiyatlar ne durumda? Araç sahiplerinin üzüntü ile karşıladığı bu haber büyük ses getirecek.

Zam Sonrası Motorin Kaç TL?

İstanbul'da 95 kuruşluk zamla birlikte motorin artık 26,03 TL'ye alınacak. Litrelik fiyattaki bu yükseliş çok şaşırttı. Öte yandan  İzmir'de 26 lira 15 kuruşa, Ankara'da ise 26 lira 14 kuruşa yükseldiği belirtiliyor. Bakalım akaryakıt fiyatlarında başka hangi gelişmeler yaşanacak yakında göreceğiz.

<