Akaryakıta İndirim Beklerken 9. Zam Haberi Geldi! Akaryakıt Pompa Fiyatları Ne Oldu?

Akaryakıta İndirim Beklerken 9. Zam Haberi Geldi! Akaryakıt Pompa Fiyatları Ne Oldu?

Akaryakıta bir süredir zam yapılacağı konuşuluyordu. Gelen haberle birlikte çeşitli detaylara değinildi. Peki ya bu konu hakkında neler biliyoruz? Güncel detayları sizlere iletiyor olacağız. Merak edilen sorular bu sayede yanıt bulacak. Öte yandan akaryakıttaki son durum ve çok daha fazlası haberimizde...

Akaryakıttaki güncel gelişmelerle birlikte çeşitli ifadelere yer veriliyor. Öyle ki merak edilenler ve çok daha fazlası ortaya çıkacak. Son zamanlara damgasını vuran bu detaylarla beraber bizleri neler beklemekte? Benzin ve motorin fiyatlarında artış var mı? Brent varil petrol fiyatıyla birlikte ham petrol fiyatındaki son durum tek tek açığa çıkıyor. Son zamanlara damgasını vuran gelişmeleri aktaracağız. Bu noktada bizleri nelerin beklediği yanıt bulacak.

Benzine Zam Yapıldı

Gelen haberle birlikte benzine 71 kuruşluk zam yapıldığı öğrenildi. Öte yandan bu noktada bizleri başka nelerin beklediği de yanıt bulacak. Benzin fiyatlarının artmasıyla birlikte İstanbul, İzmir ve Ankara'daki fiyat gelişmesi aktarıldı. Akaryakıta daha fazla zam gelir mi merak ediliyor. En azından bu hafta nasıl bir detay paylaşılacak araştırılmakta.

Güncel Akaryakıt Fiyatları

İSTANBUL'DA BENZİN VE MAZOT FİYATI

Benzin: 21,38 TL

Motorin: 26,37 TL

 

ANKARA'DA GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN LİTRE FİYATLARI

Benzin: 21,53 TL

Motorin: 26,50 TL

 

İZMİR'DE AKARYAKIT FİYATLARI NE OLDU?

Benzin: 21,52 TL

Motorin: 26,52 TL