Akaryakıta Gelen Zamlar Durmak Bilmiyor! Benzin ve Motorin Fiyatı İyice Artacak!

Akaryakıta Gelen Zamlar Durmak Bilmiyor! Benzin ve Motorin Fiyatı İyice Artacak!

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamla birlikte çeşitli detaylar gözler önüne seriliyor. Motorine yeni bir zam daha mı geldi? Son detaylar aktarılacak. Öte yandan güncel gelişmeler ve dahası yanıt bulacağa benziyor. Bu noktada bizleri neler beklemekte?

Akaryakıt ve benzindeki güncel gelişmeler gözler önüne serildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylara ithafen neler biliyoruz? Öyle ki motorin fiyatlarını görenler şok olup kalacak. Çünkü son zamanlarda ciddi şekilde zam yapıldığı görüldü. Öte yandan İstanbul ve Ankara'daki fiyat listesini görenler gözlerine inanamadı. İşte güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde...

Motorine Zam Gelmişti

Gelen haberle birlikte motorin fiyatının zamlandığı belirlenmişti. Şimdi ise ne kadarlık bir zam geleceği merak ediliyor. En son 1,39 TL'lik zammın gelmesi şaşırtmıştı. Akaryakıttaki son fiyatlar ve çok daha fazlası gözler önüne serilecek. Akaryakıta dair bizler başka neler biliyoruz? Son zamanlarda benzin ve motorinin iyice zamlandığını gördük. Öte yandan brent varil petrol fiyatı ve ham petrol fiyatındaki yükseliş de gözler önüne serildi.

Akaryakıt İyice Pahalılaştı

Akaryakıt fiyatlarının artmasıyla birlikte vatandaşlar isyan ediyor. Öte yandan yapılan açıklamada bir nakliyecinin "Hükümet son kozlarını oynuyor. Asgari ücrete zam yapsa ne olacak. Uzmanlar şimdiden enflasyon sıfır bile çıksa vergilere yapılacak zammı yüzde 120 olarak açıklıyor. Asgari ücrete yapamaz da 10 bin TL yapsa beyaz peynirin kilosu da 300 TL'ye çıkar. Bu artışı diğer ürünler takip eder. Ben nakliye işi yapıyorum. Dün en kısa mesafeyi 350 TL'ye taşıyordum. Bu zamla fiyatımı 400 TL'ye çıkardım. Olan burada vatandaşa oluyor. Bu zammı yapmasam bu para benim cebimden çıkacak"  sözleri gündem oldu.