Euro 37,17 %0,08
Dolar 34,23 %0,17
Sterlin 44,57 %0,16
Altın 3.001 %-0,35

Akaryakıta Gece Yarısı Yine Zam Geldi! Litre Fiyatları Değişti..

Akaryakıt fiyatlarında neler yaşanıyor? İlk başta kimse bu zam haberine anlam verememişti. Benzin ve motorinden sonraki süreçte yaşananlar gözler önüne serildi. İşte akaryakıta ilişkin merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı. LPG kaç kuruş artacak?

LPG otogaz
Google News

Akaryakıt fiyatlarına ilişkin merak edilenler tek tek ortaya çıktı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği güncel gelişmelere dair neler biliyoruz? Hatırlanacağı üzere, son bir ay içerisinde benzin ve motorine ciddi oranda indirim uygulandı. Brent varil petrol fiyatı ile ham petrol fiyatının 100 dolar altına inmesi bu indirimleri tetiklemişti. Şimdi ise bambaşka bir gelişme ile karşımıza çıkıldı.

Akaryakıt Düşmeye Devam Ediyor!

Akaryakıt fiyatlarının düşmeye devam edeceği vurgulandı. Bu gelişmenin arkasında ne gibi sonuçlar olduğu ise merak edildi. LPG fiyatının zamlı şekilde satılacağı haberi iletildi. Dolayısıyla araçlarında LPG kullanmakta olan araç sahipleri bu habere pek de sevinemeyebilir. Güncel gelişmeler ve dahası haberimizde yerini alacak.

LPG Fiyatı Artacak!

LPG'deki fiyata zam geleceği belirtildi. Bu haberle birlikte herkes şok oldu.  Araç sahipleri, eskisine göre 30 kuruş daha fazla litre başına ödeme yapacak. 30 kuruşluk zammın Cumartesi gününden geçerli olacağını da belirtelim. Güncel detaylar ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

<