Euro 37,13 %0,45
Dolar 34,23 %-0,11
Sterlin 44,48 %0,50
Altın 3.010 %0,59

Akaryakıta Çarşamba Günü 2 TL Birden Zam Geliyor! Benzin, Motorin ve LPG Litre Fiyat Listesi Gece Değişiyor..

Akaryakıt fiyat listesi güncellendi. Peki ya benzin, motorin ve LPG fiyatlarında neler yaşanıyor? Pek çok kişi zamma dair detayları merak etti. EPGİS'ten gelen açıklama doğrultusunda 10 Mayıs İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatlarını açıklıyoruz. İşte son dakika akaryakıt fiyatları...

akaryakitta_buyuk_zam_h44621_b589b.
Google News

Akaryakıt fiyatlarındaki değişiklik şaşırttı. EPGİS'ten gelen duyuruya göre yeni bir zammın geleceği öğrenildi. Peki benzin, motorin ve LPG kaç TL'den satışa sunulacak? Litrelik fiyatının yanı sıra akaryakıtla ilgili merak edilenler masaya yatırıldı. Özellikle de son zamanlarda brent varil petrol fiyatının sürekli olarak değişmesinden ötürü zam veya indirim kararı veriliyor. LPG'ye uygulanan indirimden sonra motorinin zamlanması dikkat çekmişti.

Benzine Zam Geldi!

Benzinin 1,12 TL zamlanacağı açıklandı. Bu kararın hemen ardından akaryakıt fiyatlarının ne zaman değişeceği merak edildi. Çünkü bilindiği üzere zam veya indirim kararı hemen uygulanmıyor. Genel olarak bir sonraki gün zamlı halde satılıyor. Benzin fiyatlarının artmasında brent varil petrol fiyatının değer kazanması  neden olarak gösterilmekte.

Çarşamba Günü Geçerli Olacak!

11 Mayıs Çarşamba gününden itibaren geçerli olacak benzin fiyatıyla birlikte güncel listeyi sizlerle paylaşalım. İstanbul'da 21 lira 47 kuruşa satılacak olan benzin, Ankara'da ise 21 lira 56 kuruş olacak. İzmir'de ise benzinin litre fiyatı 21 lira 56 kuruştan işlem görecek. Dolayısıyla zam kararı sonrasında yarınki fiyatlar bu şekilde.

<