Akaryakıta Bir Zam Bir İndirim Geliyor! Şimdi İse LPG'ye İndirim Motorin ve Benzine Zam Geliyor!

Akaryakıta Bir Zam Bir İndirim Geliyor! Şimdi İse LPG'ye İndirim Motorin ve Benzine Zam Geliyor!

Akaryakıt fiyatlarındaki son durum merak edildi. Özellikle de benzin ve motorin fiyatları artınca herkes şok oldu. Bu sefer LPG fiyatının düştüğü görüldü. Peki ya güncel olarak Eylül ayında akaryakıt fiyatlarına ilişkin neler biliyoruz? Fiyat listesi ve çok daha fazlası ortaya çıkıyor.

Akaryakıt fiyatlarındaki güncel gelişmeler gözler önüne serildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği akaryakıta ilişkin neler biliyoruz? Son zamanlarda fiyatların bu kadar hızlı değişmesi dikkat çekmekte. Dolayısıyla güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt bulacak. Benzin ve motorine gelen indirimlerin yerini artık zamlar almışa benziyor. Brent varil petrol fiyatı ve ham petrol fiyatındaki değişiklikten kaynaklı mı bu artışlar gerçekleşecek? Fiyat durumunu sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

Akaryakıt Fiyatları Artacak!

Akaryakıttaki fiyatlar artmaya başladı. Benzin ve motorine Pazartesi gecesinden itibaren zam beklenmekte. Peki kaç kuruşluk zamlar yapılacak? Motorin 70 kuruş zamlanacakken benzin 56 kuruş fiyat artacak. Dolayısıyla bu gelişme gözler önüne serilecek. Akaryakıttaki bu değişimin yanı sıra LPG'nin de 42 kuruş ucuzlaması bekleniyor.

Güncel Akaryakıt Fiyat Listesi

İSTANBUL

Benzin: 18,62 TL

Motorin: 24,51 TL

LPG: 11,02 TL

 

ANKARA

Benzin: 18,75 TL

Motorin: 24,62 TL

LPG: 11,34 TL

 

İZMİR

Benzin: 18,74 TL

Motorin: 24,65 TL

LPG: 11,14TL