Euro 37,14 %0,01
Dolar 34,28 %0,16
Sterlin 44,54 %0,12
Altın 3.019 %0,28

Akaryakıta 19 Ağustos Zammı Geldi! Benzin ve Motorin Kaç TL Oldu?

Akaryakıt fiyatlarına dair neler biliyoruz? 19 Ağustos fiyatları gözler önüne serildi. Benzin ve motorin kaç TL'den satışa sunuluyor. Hem zam hem indirimin yaşandığı gelişmeye dair merak edilenler yanıt buldu. Brent varil petrol fiyatının düşmesi dikkat çekmişti. Gelen açıklama ile zam ve indirim kararları duyuruldu.

akaryakitta_buyuk_zam_h44621_b589b.
Google News

Akaryakıttaki güncel zamlarla birlikte çeşitli detaylar gözler önüne serildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde olacak. Öte yandan benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki son durum nedir? Akaryakıta ilişkin çeşitli detaylara değiniyoruz.

Benzine İndirim Yapıldı

Benzin fiyatlarında 83 kuruşluk indirim yapıldı. Bu gelişme ile birlikte 19 Ağustos'tan itibaren benzinin uygun fiyattan satılacağı belirtiliyor. Son zamanlara damgasını vuran gelişmelerden biri olan brent petrol varil düşüşü de dikkat çekti. Akaryakıtta motorin fiyatları da gündeme gelecek.

Motorin Zamlandı

Akaryakıtta motorin fiyatları ortaya çıktı. Yeni gelen zam sonrasında 76 kuruşluk fark ortaya çıktı. Bakalım İstanbul, İzmir ve Ankara'daki araç sahipleri bu zammı nasıl karşılayacak göreceğiz. Son zamanlarda indirim gelişmesi ile gündeme gelen motorinde son detaylar yanıt bulacak.

<