Euro 37,14 %0,01
Dolar 34,28 %0,16
Sterlin 44,54 %0,12
Altın 3.019 %0,28

Akaryakıt Satışlarında Şok Düşüş! Benzin ve Motorin Satın Alımı Azaldı!

Akaryakıt fiyatlarındaki gelişmeler gözler önüne seriliyor. Benzin ve motorin fiyatları hakkında neler biliyoruz? Son zamanlara damgasını vuran detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Akaryakıt alımları iyice düştü ve geçen yılın aynı dönemine göre azaldı...

Güncel Akaryakıt Fiyatları1 Benzin ve Motorine Ne Kadar İndirim Geldi?
Google News

Akaryakıttaki güncel gelişmelerle birlikte geçen aya göre motorin ve benzin alımlarında düşüş yaşandığı belirtiliyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeler ve dahası gözler önüne serildi. Öte yandan benzin ve motorin fiyatlarındaki indirim haberleri de dikkat çekmişti.

Brent Varil Petrol Fiyatı Düştü

Brent varil petrol fiyatı değer kaybetmişti. 100 doların altına indikten sonra 90 dolarlara kadar gerilediği görüldü. Dolayısıyla bu da benzin ve motorin fiyatlarına bir şekilde yansıdı. Şimdi ise akaryakıt alımlarında da azalma olduğu belirtiliyor. Peki ya tüm bu gelişmeler ışığında bizleri neler bekliyor?

Akaryakıt Verileri Açıklandı

Petrol Sanayi Derneği (PETDER) verileri doğrultusunda benzin satışlarının geçen yıla göre %5,86 oranında düştüğü görüldü. Motorin satışları ise geçen yılın aynı dönemine göre %5,55 düştü. Dolayısıyla Temmuz ayı kıyaslaması gözler önüne serildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar yanıt buldu.

<