Euro 36,96 %-0,07
Dolar 34,25 %0,00
Sterlin 44,50 %0,06
Altın 3.029 %0,06

Akaryakıt İstasyonlarında Benzin Kotası Geldi! Artık İstediğiniz Kadar Benzin Alamayacaksınız

Benzin satışlarına kısıtlama mı getirildi? Sosyal medyada paylaşılan videolara göre akaryakıt satın almak isteyenler limit engeliyle karşılaştı. Akaryakıt sınırının kaç TL olduğu merak edildi. Benzin istasyonu görevlileri üst yetkililerinden böyle bir emir aldığını söylüyor. İşte zamlarla birlikte yeni akaryakıt satış sınırlaması...

Güncel Akaryakıt Fiyatları1 Benzin ve Motorine Ne Kadar İndirim Geldi?
Google News

Akaryakıt zamlarının yılbaşından bu yana defalarca gelmesi pek çok kişiyi harekete geçirdi. Deposunu fullemek isteyen veya bir sonraki zamlara karşı akaryakıt almayı düşünenlere üzücü haber verildi. Sosyal medyada yayılan birkaç video herkesi şok etti. 200 TL üstünde akaryakıt almak isteyenler büyük hayal kırıklığı yaşadı. Peki benzin alımı neden kısıtlanıyor? İddiaların gerçek olup olmadığı da sorgulandı.

Zam Sonrası Akaryakıta Kısıtlama!

Akaryakıt alımında kısıtlama yapılacağı iddia ediliyor. Şimdiden pek çok benzin istasyonunda bu tarz engellemelerin olduğu yönünde çeşitli haberler yapıldı. Sosyal medya videoları bu konuda önemli bir kaynak diyebiliriz.

En Son Ne Kadar Zam Yapıldı?

Benzin istasyonlarına yansıyan rakamlara göre, benzine 63 kuruş ve motorine 94 kuruşluk zam yapıldı. EPGİS'in açıkladığı bu zam miktarları büyük dikkat çekti. Çünkü yılbaşından sonra gelen kaçıncı zam artık sayılamıyor bile. Döviz kuru düşüşünden sonra bir miktar indirim yapılmıştı. Ancak yılbaşıyla birlikte yeniden zamlandığı görüldü. Hal böyle olunca vatandaş bu durumun daha ne kadar ilerleyeceğini merak ediyor.

<