Euro 36,96 %-0,09
Dolar 34,29 %0,11
Sterlin 44,30 %-0,39
Altın 2.995 %-1,05

Akaryakıt İstasyonları Litre Fiyatını Yine Değiştirdi! Benzin ve Motorin Yine Zam Geldi

Akaryakıt fiyatları yeniden arttı. Ancak bu sefer EPGİS'ten bir açıklama gelmedi. İstasyonlar kendi başına fiyat artırımına gitti. Gizli zamla birlikte benzin ve motorinin litresi kaç TL oldu? İşte akaryakıt fiyatlarını gizli şekilde artırmalarındaki nedenlerle birlikte güncel fiyatlar...

Son-zamla-birlikte-akaryakit-istasyonlarindaki-tabelalarda-fiyatlari-yazacak-yer-kalmadi-780x470.
Google News

Akaryakıt fiyatlarına yapılan gizli zam, ortaya çıktığı vakit araç sahiplerinin tepkisini çekiyor. Akaryakıt istasyonlarını gizli şekilde artırdığı fiyatlar dikkat çekti. Benzin ve motorin kaç TL oldu? İlden ile değişmekle birlikte güncel fiyatların ortalama halinden bahsedeceğiz.

2 Kuruşluk Zam Yapıldı!

Benzin ve motorinde 2 kuruşluk artış dikkat çekti. Pek çok kişi bu gelişmenin yaşanmasını beklemiyordu. Geçen hafta da bir başka gizli zam yapıldığı görüldü. Haliyle bu gelişmeler ne zaman sona erecek bilinmiyor. Normalde EPGİS'in yaptığı duyuru sonrası belirli bir tarihten itibaren fiyatlar değişirdi.

Kâr Marjları Artıyor

Öte yandan akaryakıt istasyonları ve dağıtım şirketlerinin kâr marjının artması gibi bir durum da söz konusu. Gizli zamlardaki en büyük amacın bu olduğuna dikkat çekiliyor. Aksi halde kapanan yüzlerce akaryakıt istasyonu gibi daha fazlası da kapanabilir. Çünkü kâr marjı azaldıkça istasyonlar kâr yapamaz hale geliyor. Benzinin güncel fiyatı 15,29 TL'ye ulaştı. Motorinin litresi de 15,53 TL olarak belirtildi.

<