Akaryakıt Her Gün Değişiyor! Akaryakıt Pompa Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Akaryakıt Her Gün Değişiyor! Akaryakıt Pompa Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Akaryakıttaki son durum gözler önüne serildi. Güncel fiyatlar ve çok daha fazlası ortaya çıkıyor. Peki ya benzin ve motorine dair neler biliyoruz? LPG fiyatlarının indirimli olması şaşırttı. Şimdi ise 5 Eylül 2022 güncel fiyat listesini sizlerle paylaşıyoruz. Akaryakıt yeniden zamlanması ile gündemde.

Akaryakıt fiyatlarına gelmesi beklenen zamma ilişkin bilgi verildi. Bu gelişme ile birlikte pek çok kişi neler yaşanacağını soruyor. Öte yandan benzin ve motorin fiyatlarının iyice arttığı görüldü. Peki ya güncel detaylar hakkında neler biliyoruz? İşte pek çok kişinin sorduğu sorularla beraber yanıtları haberimizde...

Akaryakıta Hem Zam Hem İndirim!

Motorin 70 kuruş benzin ise 56 kuruş zamlanacak. Gelen haber doğrultusunda bu bilgilere hakimiz. Öte yandan LPG'nin ise 42 kuruş indirimle satılacağı belirtiliyor. Dolayısıyla güncel fiyatlar değişmeden araçlarına benzin ve motorin almak isteyenler harekete geçti. Aşağıda yer alan liste üzerinden güncel fiyatları öğrenebilirsiniz. Akaryakıt fiyatlarında merak edilenler yanıt buldu. Peki ya benzin ve motorin fiyatlarındaki son durum nedir?

Güncel Akaryakıt Fiyatları 5 Eylül 2022

İSTANBUL

Benzin: 18,62 TL

Motorin: 24,51 TL

LPG: 11,02 TL

 

ANKARA

Benzin: 18,75 TL

Motorin: 24,62 TL

LPG: 11,34 TL

 

İZMİR

Benzin: 18,74 TL

Motorin: 24,65 TL

LPG: 11,14TL