Euro 37,08 %0,30
Dolar 34,22 %-0,13
Sterlin 44,48 %0,44
Altın 3.008 %0,55

Akaryakıt Fiyatlarında Yeni Gelişmeler Yaşandı! Etkisini Ne Zaman Göreceğiz?

Brent varil petrol fiyatı iyice arttı. Yaşanan bu gelişmeden sonra merak edilenler gözler önüne serildi. Peki bizleri neler bekliyor? Benzin ve motorin fiyatlarında yeni zam yapılacak mı? Milyonlarca araç sahibi bu konuda uyarıldı. Akaryakıt istasyonlarında zam öncesi deposunu fullemek isteyenler acele etmeli mi? Güncel 20 Nisan akaryakıt fiyatları...

Shell Akaryakıt İndirimi
Google News

Araç sahiplerini ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Brent varil petrol fiyatı düzenli olarak takip ediliyor. Pek çok kişi güncel gelişmeleri ve çok daha fazlasını araştırmakta. Özellikle de benzin ve motorin fiyatlarının artması herkesi şok etti. Şimdi ise çok ilginç olaylar meydana gelmekte. Dolayısıyla araç sahiplerinin buna dikkat etmesi lazım.

Brent Varil Petrol Fiyatı Arttı!

Brent varil petrol fiyatının artması sonrasında son gelişmeler gözler önüne serildi. 110 doları aşan fiyatı ile dikkat çeken brent varil petrol, şimdilerde çok daha farklı bir sınav verecek. Enerji fiyatlarındaki artış hızlı şekilde araç sahiplerini etkileyebilir. Akaryakıt istasyonlarında biten benzin ve motorinin hemen ardından zamlı şekilde satışa sunulması muhtemel gözüküyor. Üstelik tüm bu gelişmelerle birlikte tahmini fiyat artışları da ortaya çıktı.

Güncel Akaryakıt Fiyatları 20 Nisan 2022

Güncel akaryakıt fiyatlarını inceleyecek olursak son verileri sizlerle paylaşıyoruz. 20 Nisan çarşamba günü fiyatlara bakıldığında motorinin 22 TL seviyelerinden benzinin ise 19 Tl seviyesinden satıldığı görülmekte. Yeni bir zam ile fiyatlarda birkaç TL'lik oynamalar olabilir. Dolayısıyla bunlara dikkat edilmesi gerekiyor.

 

<