Euro 37,07 %0,29
Dolar 34,23 %-0,10
Sterlin 44,45 %0,40
Altın 3.002 %0,34

Akaryakıt Fiyatlarında Yeni Gelişme LPG-Otogazda Büyüke İndirim Geldi.

Akaryakıt fiyatlarına ilişkin güncel gelişmeler dikkat çekmekte. Şimdi ise öyle bir kampanya yapıldı ki uygun fiyatlı benzin, motorin ve LPG satın alabileceksiniz. İşte Petrol Ofisi'nin yeni kampanyasıyla birlikte akaryakıt fiyatlarındaki indirimler ve çok daha fazlası haberimizde.

Shell Akaryakıt İndirimi
Google News

Akaryakıt istasyonları, öyle kampanyalar yapıyor ki artık sizler de uygun fiyata benzin, motorin ve LPG satın alabileceksiniz. Söz konusu gelişmeye ilişkin neler bildiğimizden söz edeceğiz. Özellikle de akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanmaya karşı atılan bu adım çok konuşulacağa benziyor. Peki benzin, motorin ve LPG fiyatları hakkında neler biliyoruz? İşte son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlası haberimizde...

Petrol Ofisi'nden Kampanya!
Petrol Ofisi, yeni kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekti. Yapılan açıklamada önemli noktalara değinildi. Pek çok kişi kampanyaya dair detayları merak ediyor. 150 TL ve üzeri 4. alışverişinizde 40 TL'lik chip para verileceği bilgisi iletildi. Bu da 40 TL'lik akaryakıt indirimi anlamına geliyor. Üstelik bu alışverişlerin farklı günlerde yapılması gerekmektedir. Aynı gün içerisinde yapılan 2 150 TL'lik alışverişin yalnızca biri sayılacaktır.


Hangi Kartlar İçin Geçerli?
Petrol Ofisi'ndeki kampanya hangi kartlarda geçerli olacak merak edildi. Yapılan açıklamaya göre Garanti Bonus’lar, Flexi, Money ,diğer banka Bonus kartları (TEB Bonus Business, ING Bonus Business, Alternatifbank Bonus, Şeker Bonus Business, Fibabanka Bonus Business ve Fibabanka Bonus hariç), Bonus Business ve Easy kartlar değerlendirilmeye alınacaktır. Dolayısıyla kampanya sona ermeden akaryakıt alışverişi yaparsanız fırsattan yararlanabilirsiniz.

<