Euro 37,04 %0,26
Dolar 34,25 %-0,03
Sterlin 44,37 %0,29
Altın 2.998 %0,21

Akaryakıt Fiyatlarında Korkutan Zam! Akaryakıt Fiyatları 30 TL'ye Yükselecek..

Benzin ve motorin fiyatlarına gelen zamlardan sonra yeni zam dalgası kapıda. 2022 yılından bu yana neredeyse iki katlık bir zam artışı oldu. Hal böyle olunca güncel fiyatlar merak edildi. Ancak şimdiler de brent varil petrol fiyatının yeniden yükseleceği ve haliyle akaryakıt fiyatlarına yansıyacağı iddia ediliyor.

Son-zamla-birlikte-akaryakit-istasyonlarindaki-tabelalarda-fiyatlari-yazacak-yer-kalmadi-780x470.
Google News

Akaryakıt fiyatlarına gelen onlarca zamla birlikte 2022 yılı adeta kabus oldu. Benzin ve motorin almak artık lüks haline geliyor. Çünkü fiyatlara neredeyse her gün zam yapılıyordu. Brent varil petrol fiyatının yükselmesiyle birlikte pek çok kişi güncel fiyatları takip etme konusunda zorluk çekmekteydi. Hatta deposunu fulleyerek bir sonraki günün zammından etkilenmek istemeyen çok kişi bulunuyordu. Şimdi ise gelinen noktada benzin, motorin ve LPG'ye yeni zam gelecek mi merak edildi.

Akaryakıt Fiyatları Artacak mı?

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamla birlikte fiyatların yeniden yükselip yükselmeyeceği merak konusu haline geldi. Pek çok kişi konuya dair olumsuz yorumlarda bulundu. Brent varil petrol fiyatının yükselmesi akaryakıta hızlı şekilde etki ediyor. Ülkedeki enflasyon da buna eklenince ortaya ciddi fiyatlar çıkıyor. Akaryakıttaki bu gelişme çok fazla dikkat çekti.

Benzin ve Motorin Korkutuyor!

Benzin ve motorin fiyatlarının iyice artması beklenmekte. Eğer Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş krizi sürer ise brent varil petrol fiyatları iyice artabilir. Ayrıca Rusya'dan petrol ve doğalgaz alınmama durumları akaryakıtı bir şekilde etkileyecektir. Bunun önüne geçilmediği sürece benzin ve motorin fiyatları yükselmeye devam edebilir.

<