Euro 37,06 %0,23
Dolar 34,23 %-0,12
Sterlin 44,43 %0,30
Altın 3.006 %0,47

Akaryakıt Fiyatlarında İndirdim! Benzin ve Motorin Deposunda 50 TL İndirim Birden Geldi

Aytemiz üzerinden akaryakıt satın alanlara müjdeli haber verildi. Ücretsiz akaryakıt kazanmanın zamanı geldi. Öyle bir kampanya yapıldı ki 50 TL'lik akaryakıt sahibi olabilirsiniz. Peki başvuru nasıl yapılacak? Kimlere benzin, motorin veya LPG veriliyor?

Son-zamla-birlikte-akaryakit-istasyonlarindaki-tabelalarda-fiyatlari-yazacak-yer-kalmadi-780x470.
Google News

Aytemiz'den yapacağınız alışverişlerde akaryakıt kazanma fırsatı elde edebilirsiniz. Benzin, motorin ve LPG fiyatları arttıktan sonra bu tarz kampanyalar daha fazla öneme sahip oluyor. Dolayısıyla merak ediyorsanız sizlere kampanya hakkında bilgiler verelim. Aytemiz akaryakıt istasyonundaki son dakika gelişmeleri gözler önüne seriliyor. Benzin, motorin veya LPG satın alacakların dikkatine!

Aytemiz'de Yeni Kampanya!

Aytemiz ve İş Bankası'nın ortak kampanyası büyük dikkat çekti. 4 defa tek seferde 150 TL ve üzeri akaryakıt alışverişi yapmanız durumunda 40 TL'lik MaxiPuan kazanacaksınız. Eğer bu harcamalardan en az birini Maximum Mobil Aytemiz Mobil Ödeme yaparsanız da toplamda 50 tl MaxiPuan kazanabilirsiniz. Tüm bunlar için kampanyaya nasıl dahil olacağınızı da öğrenmeniz gerekiyor.

Kampanyaya Nasıl Katılınır?

Kampanyaya katılmak istiyorsanız Maximum Mobil uygulamasını indirmelisiniz. Daha sonra hesabınıza giriş yapınız. Son olarak Kampanyalar kısmından Aytemiz ile ilgili olan kampanyayı bularak KATIL'a basmalısınız. Aytemiz üzerinden akaryakıt alışverişi yapanlar bedava akaryakıtın sahibi olacak. Bu fırsatı kaçırmak istemeyenler şimdiden kampanyaya katılmaya başladı bile. Süresi geçmeden kampanyadan faydalanabilirsiniz.

<