Akaryakıt Fiyatlarında Benzine İndirim Geldi! Açıklama Az Önce Geldi

Akaryakıt Fiyatlarında Benzine İndirim Geldi! Açıklama Az Önce Geldi

Güncel akaryakıt fiyatlarındaki gelişmeler paylaşıldı. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu benzin, motorin ve LPG'deki indirim haberi iletildi. Peki ya akaryakıtta kaç TL'lik indirim uygulandı? İşte gelişmeleriyle birlikte brent varil petrol fiyatındaki son durum...

Akaryakıttaki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt buluyor. 16 Kasım itibarıyla akaryakıta gelen indirimler hakkında konuşalım. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu benzin, motorin ve LPG fiyatlarında bizleri başka nelerin beklediğini açıklayacağız. Son zamanlarda iyice ucuzlayan akaryakıta karşın son dakika gelişmeleri de yanıt buldu.

Benzine 1,31 TL İndirim!

Benzin fiyatlarına gelen 1,31 TL'lik indirim farkını ortaya koydu. Öyle ki akaryakıttaki bu ucuzlama sayesinde araç sahipleri adeta bayram etti. Bu gelişmenin hemen ardından brent varil petrol fiyatındaki güncel durum da araştırılıyor. Çünkü daha fazla değer kaybı yaşanır ise akaryakıt fiyatlarına olumlu şekilde yansıyacaktır. Son olarak İstanbul, İzmir ve Ankara'daki akaryakıt fiyatları hakkında bilgi verelim.

Güncel Akaryakıt Fiyat Listesi

ANKARA

 

Motorin fiyatı: 24,89 TL

 

Benzin fiyatı: 22,83 TL

 

LPG fiyatı: 10,79 TL

 

İSTANBUL

 

Motorin fiyatı: 24,79 TL

 

Benzin fiyatı: 22,68 TL

 

LPG fiyatı: 10,80 TL

 

İZMİR

 

Motorin fiyatı: 24,93 TL

 

Benzin fiyatı: 22,84 TL

 

LPG fiyatı: 10,54 TL