Akaryakıt Fiyatlarına Yıl Sonu Zammı Geliyor! Benzin ve Motorin Fiyatları Değişiyor..

Akaryakıt Fiyatlarına Yıl Sonu Zammı Geliyor! Benzin ve Motorin Fiyatları Değişiyor..

Brent, petrol fiyatlarındaki artışın ardından benzin fiyatını yükseltmişti. Sektörden gelen bilgilere göre, motorda bir artış şu anda yolda. Benzine gelen bu zamlardan bıkan kullanıcılar artık kontak kapatıyor.

Art arda indirimlerden sonra, Bahar havası yakıt fiyatlarında hakim oldu. Ancak bu bahar havası ne yazık ki kısa sürdü ve yerini kara bulutlar aldı. Brent petrol fiyatlarındaki artışla birlikte, Benzin bugün 1 Lira 7 kuruş artış aldı. Gözler motora odaklanırken, siyah Haberler duyuldu ve dizel fiyatlarının yarın yükseleceği doğrulandı.

Son dakika! Motorine zam geliyor!

Ama motorine artış ne kadar olacak? Mevcut Benzin ve dizel fiyatları ne olacak? Bu soruların cevaplarını hemen verelim. Brent petrol fiyatlarındaki artışın ardından yakıt fiyatlarının artması bekleniyordu. Benzin fiyatındaki 1 Lira 7 kuruş artış bu beklentileri hayal kırıklığına uğratmazken, yarın Dizel fiyatında yeni bir artış olacağı bildirildi. Sektörle ilgili kaynaklardan elde edilen bilgilere göre, Dizel fiyatındaki artış 1 Lira 70 kuruş olacak. LPG ile ilgili olarak, herhangi bir gelişme beklenmemektedir. Bu değişikliklerden sonra aşağıda gösterilen mevcut yakıt fiyatlarına bakalım

Not: Fiyatlar ortalamadır, firmadan firmaya değişkenlik gösterebilir.

İSTANBUL

Benzin fiyatı: 18,49 TL

Motorin fiyatı: 21,11 TL

 

ANKARA

Benzin fiyatı: 18,70 TL

Motorin fiyatı: 21,26 TL

 

İZMİR

Benzin fiyatı: 18,70 TL

Motorin fiyatı: 21,34 TL