Euro 37,16 %0,11
Dolar 34,28 %0,16
Sterlin 44,48 %0,00
Altın 3.015 %0,15

Akaryakıt Fiyatlarına Tarihi İndirim Geliyor! Benzin ve Motorin LP-Otogaz Fiyatı Düştü..

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki değişim gözler önüne serili. Peki ya akaryakıt fiyatlarında ne kadarlık düşüş yaşandı? Gündeme bomba gibi düşecek bu gelişmenin hemen ardından çeşitli detaylara değineceğiz. Bundan sonraki süreçte akaryakıt daha da ucuzlayabilir.

Güncel Akaryakıt Fiyatları1 Benzin ve Motorine Ne Kadar İndirim Geldi?
Google News

Akaryakıt fiyatlarındaki güncel gelişmeler masaya yatırıldı. Pek çok kişi benzin, motorin ve LPG fiyatlarında yaşanılanları merak ediyor. Öyle ki artık akaryakıt satın almak eskisine göre daha kolay olabilir. Yeni bir indirimin geldiği belirtildi. Bu düşüşün hemen ardından ulaşımla ilgili son dakika gelişmelerini de paylaşacağız. Gündemde bomba etkisi yaratacak son durumlar ve dahası haberimizde...

Benzine İndirim Yapıldı!

Benzin fiyatları, son bir haftalık süre içerisinde neredeyse 3 TL kadar zamlanmıştı. Bu nedenle akaryakıt satın alacakları bekleyen gelişmeler gözler önüne seriliyordu. Neredeyse 25 TL'ye varan fiyatı ile merak konusu olan benzin için indirim kararı uygulandı. Pompa fiyatlarına yansıyan bu durum sonrasında güncel fiyatlar merak edildi.

Benzin Kaç TL'ye Düştü?

Benzin fiyatının 1 TL öğrenildi ve fiyat aralığı ortaya çıktı. İstanbul'da 22,86 TL'ye düşen benzinin yanı sıra Ankara ve İzmir'de ise 22,97 TL'den satışa sunuluyor. Dolayısıyla bu fiyatın azalması büyük ses getirdi. Şimdi ise akaryakıtta yeni bir indirim gelişmesi meydana gelir mi ve artık motorin ile LPG'de ucuzlar mı merak edilmekte.

<