Akaryakıt Fiyatlarına İndirim Geliyor mu? Benzin, Motorin ve LPG 20 Eylül Fiyatları

Akaryakıt Fiyatlarına İndirim Geliyor mu? Benzin, Motorin ve LPG 20 Eylül Fiyatları

Akaryakıt fiyatlarına dair neler biliyoruz? Benzin, motorin ve LPG'deki son durum gözler önüne serildi. 20 Eylül fiyatları paylaşıldı ve pek çok kişi şaşırdı. Akaryakıta dair merak edilenler tek tek yanıt bulacak. İşte Ankara, İzmir ve İstanbul'daki benzin motorin fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatlarındaki son durum araştırılıyor. Benzin ve motorin için yapılan zamlar dikkat çekmişti. Son olarak motorine gelen indirime gündem oldu. Peki ya şu an için durum nedir? 20 Eylül 2022 tarihi itibarıyla fiyatlara dair bilinmeyenleri sizlerle paylaşıyoruz. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detayları da aktaracağız. Son zamanlarda çeşitli ifadelere yer verilmiş vaziyette. İşte akaryakıt fiyatlarına dair merak ettiklerinizi burada gidereceğiz.

Akaryakıt Fiyatlarında Son Durum!

Akaryakıttaki son durum gözler önüne serildi. Öyle ki benzin ve motorin fiyatının güncel hali açıklandı. İstanbul, İzmir ve Ankara'daki fiyat listesini sizlerle paylaşıyoruz. Brent varil petrol fiyatı ve ham petrol fiyatındaki güncel gelişmeler yanıt buldu.

Akaryakıt Fiyatları 20 Eylül 2022 Güncel

İstanbul

Benzin: 19.24 TL

Motorin (Mazot): 24.88 TL

LPG (Otogaz): 10.73 TL

 

Ankara

Benzin: 19.36 TL

Motorin (Mazot): 24.97 TL

LPG (Otogaz): 11 TL

 

İzmir

Benzin: 19.36 TL

Motorin (Mazot): 25.01 TL

LPG (Otogaz): 10.73 TL