Euro 36,96 %0,12
Dolar 34,24 %-0,04
Sterlin 44,29 %0,08
Altın 2.996 %0,13

Akaryakıt Fiyatlarına İndirim Geliyor! Benzin, Motorin ve LPG Fiyatı Düşüyor..

Akaryakıt fiyatlarına indirim haberi gelebilir. KDV ve ÖTV'de indirim yapılması durumunda benzin ile motorin başta olmak üzere LPG fiyatının da düşmesi bekleniyor. Pek çok kişinin ilgi ile takip ettiği fiyat listesinde bir değişiklik yaşanacak mı? Yeni zamlardan sonra akaryakıt almak iyice zorlaştı.

Son-zamla-birlikte-akaryakit-istasyonlarindaki-tabelalarda-fiyatlari-yazacak-yer-kalmadi-780x470.
Google News

Akaryakıta gelen son zamlardan sonra enerji fiyatlarının iyice arttığı görüldü. Benzin, motorin ve LPG iyice yükseldi. Araç sahipleri artık isyan ediyor. Ulaşıma gelen üst üste zamlar da dikkat çekiyordu. Peki ya akaryakıt fiyatlarındaki son durum nedir? Pek çok kişinin merak ettiği gelişmeye dair son detaylar açıklandı. İşte benzin ve motorinde etkili olması beklenen olası indirim oranı...

Akaryakıta İndirim Yapılacak mı?

Akaryakıtta benzin ve motorin fiyatları dikkat çekmekte. ÖTV indiriminin uygulanması durumunda fiyatların birkaç TL fark edebileceği belirtiliyor. Pek çok kişi bu nedenle ÖTV ve KDV'nin düşüp düşmeyeceğini merak etti. Fiyatların birkaç TL ucuzlaması bile rahatlatacaktır.

Benzin ve Motorin Cep Yakıyor!

Öte yandan brent varil petrol fiyatının artması nedeniyle benzin ve motorinin iyice cep yakmaya başladığı görüldü. Fiyatlardaki bu artış araç sahiplerini çileden çıkartmaya yetti. Benzin, motorin ve LPG fiyatlarına ilişkin en güncel gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Şimdilik %18 vergi diliminde bir düzenleme yapılır mı kesin değil.

<