Akaryakıt Fiyatlarına Gece Yarısı İndirim Geldi! Bu Haber Okumadan Benzin, Motorin ve Lpg Almayın..

Akaryakıt Fiyatlarına Gece Yarısı İndirim Geldi! Bu Haber Okumadan Benzin, Motorin ve Lpg Almayın..

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan gelişme herkesi şaşırttı. Brent varil petrol fiyatı o kadar düşmedi ancak birkaç TL'lik indirim yapılacağı belirtiliyor. Benzin, motorin ve LPG fiyatının düşmesi muhtemel gözükmekte. Peki ya bu nasıl mümkün olacak? İşte akaryakıt fiyatlarına etki edecek o düzenleme...

Akaryakıt fiyatlarının hızlı şekilde yükselmesi sonrasında bazı gelişmeler meydana geldi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği fiyat listesi dikkat çekiyor. Öyle ki artık benzin, motorin ve LPG'yi daha ucuza satın alabileceksiniz. Bu durum gerçekten de beğeni ile karşılanacak. Peki ya bu nasıl mümkün olacak? Çünkü akaryakıttaki son duruma baktığımızda fiyatların iyice arttığını görmekteyiz.

Fiyatlar Nasıl Düşecek?

Akaryakıt fiyatlarının Meclis'e sunulacak düzenleme sonrası vergi indirimi ile düşmesi planlanıyor. Bu gelişme fazlasıyla olumlu karşılandı. Pek çok kişi şaşkınlıkla takip etti. Haliyle eğer çalışmalar olumlu sonuç verir ise yakında benzin, LPG ve motorinin vergi indirimi ile karşılaşabileceğini söyleyebiliriz.

5 TL'lik İndirim Bekleniyor!

Öte yandan beklentiler ise 5 TL'lik indirim olarak kaydedildi. Benzin, motorin ve LPG'nin 5 TL düşmesi herkesi şaşırtacak. vergi indirimi sonrasında akaryakıtın ciddi oranda düşeceği görülüyor.