Euro 37,17 %0,06
Dolar 34,28 %0,17
Sterlin 44,53 %0,07
Altın 3.014 %0,11

Akaryakıt Fiyatlarına Gece İndirimi Geldi! Benzin ve Motorin Fiyatları Düştü..

Güncel akaryakıt fiyatlarıyla ilgili yaşanan gelişmeler dikkat çekiyor. Son zamanlarda fiyat listesine baktığımızda çeşitli gelişmelerle karşılaşıyoruz. Öyle bir kampanya yapıldı ki bedavaya akaryakıt satın almak hayal değil. Benzin ve motorin fiyatları düştü mü?

Güncel Akaryakıt Fiyatları1 Benzin ve Motorine Ne Kadar İndirim Geldi?
Google News

Petrol Ofisi, önemli bir kampanyaya imzasını atıyor. Son dönemde fiyatı iyice artan akaryakıta karşın öyle bir kampanya ortaya atıldı ki artık araç sahipleri bayram edecek. Bedava benzin, motorin veya LPG satın almak isteyenlerin büyük bekleyişi sürüyor. Bu kampanyaya katılanlar şimdiden fırsatları değerlendirmeye başladı bile.

Bedava Akaryakıt Nasıl Alınır?

Akaryakıt hediyesinin nasıl alınacağı merak ediliyor. Petrol Ofisi üzerinden 200 TL ve üzeri 4. alışverişte 50 TL CHIP Para kazanma şansınız bulunmakta. Dolayısıyla sırf bu gelişme bile pek çok kişi için yeterli olabilir. Juzdan uygulaması üzerinden katılmanız durumunda 50 TL, SMS ile katılmanız durumunda ise 40 TL'lik CHIP Para sahibi olacaksınız. Bununla da akaryakıt satın alma imkanınız bulunuyor.

Kampanya Ne Zaman Bitecek?

Bedava akaryakıt satın almanızı sağlayacak kampanyanın 30 Haziran'da sona ereceği belirtiliyor. 16 Mayıs 2022'de başladı ve 30 Haziran 2022'de bitecek. Dolayısıyla elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Aksi halde bedava akaryakıt fırsatını kaçırmış olacaksınız.

<