Euro 36,96 %-0,09
Dolar 34,29 %0,11
Sterlin 44,30 %-0,39
Altın 2.995 %-1,05

Akaryakıt Fiyatları Zamlandı! Akaryakıt Litresi 20 TL Olacak Zam Devam Ediyor..

Akaryakıt yeniden zamlandı ancak bu sefer yalnızca motorin arttı. Motorindeki artış şok etti. Rekor düzeydeki yükselişin hemen ardından motorinin İstanbul, Ankara ve İzmir'deki güncel fiyatları merak ediliyor. Pek çok kişi motorin fiyatlarının ne kadar arttığını sordu. İşte EPGİS'den gelen motorin zammı açıklaması...

Son-zamla-birlikte-akaryakit-istasyonlarindaki-tabelalarda-fiyatlari-yazacak-yer-kalmadi-780x470.
Google News

Akaryakıta gelen yeni zamla birlikte motorine tek seferde 80 kuruşluk zam yapıldı. Peki güncel fiyatlar ne durumda? İstanbul, İzmir ve Ankara'da motorin fiyatları merak ediliyor. Şehirden şehre değişmekte olan güncel değerler açıklandı. Üstelik benzin ve LPG otogaz fiyatlarının da bir ay öncesine göre daha yüksek olduğu görüldü. Fiyatların düzenli olarak artmasının bir diğer nedeni ise brent varil petrol fiyatının yükselmesiydi. Son zamanların en yüksek değerlerine ulaşmasından ötürü akaryakıta düzenli olarak zam yapılıyor.

Motorinin Güncel Fiyatı

Motorin, İstanbul'da 15,42 TL'ye satılıyor. İzmir'deki fiyatı 15,51 TL iken Ankara'daki fiyatı da aynı şekilde 15,51 TL olarak belirtildi. Litrelik fiyatlarının yanı sıra yeniden zam yapılacak mı merak ediliyor.

Benzine Zam Gelecek mi?

Benzin fiyatlarındaki gelişmeye ilişkin yeni açıklamalar bekleniyor. EPGİS, motorinden sonra benzin için de benzer düzeyde bir zam kararı alabilir. Dolayısıyla bu hafta ve önümüdeki hafta bir duyurunun yapılması beklenebilir. Şimdilik yalnızca motorine zam yapıldığı belirtiliyor. Neredeyse her hafta akaryakıt fiyatları arttığı için büyük sıkıntı yaşanmakta.

<