Euro 37,03 %0,17
Dolar 34,25 %-0,04
Sterlin 44,33 %0,27
Altın 2.999 %0,24

Akaryakıt Fiyatları Yine Zam Gelecek! Benzin ve Motorin Litre Fiyatı Yine Yükselişe Geçiyor

Akaryakıt fiyatlarının düştüğü görülse de yakında yeni bir zammın yapılabileceği ifade ediliyor. Özellikle de brent varil petrol fiyatlarına ilişkin yaşanan son gelişme dikkat çekti. Peki akaryakıta ne kadar zam gelecek? Benzin ve motorinin yeni fiyatı açıklandı mı? İşte son dakika akaryakıt gelişmeleri...

Son-zamla-birlikte-akaryakit-istasyonlarindaki-tabelalarda-fiyatlari-yazacak-yer-kalmadi-780x470.
Google News

Benzin ve motorin fiyatlarına gelen indirimlerle birlikte araç sahipleri rahat bir nefes almıştı. Çünkü ciddi derecede akaryakıt fiyatlarının düştüğü görüldü. Elbette artışının yanı sıra bu fiyatlar normal karşılansa da brent varil petrol fiyatının düşmesiyle fiyatta gelişmeler yaşandığı belirtiliyor. Brent varil petrol fiyatlarına dair son dakika gelişmesi ise dikkat çekti. Peki ya akaryakıt istasyonları, yakın zamanda benzin ve motorini daha pahalıya mı satacak?

Benzin ve Motorine Zam Gelebilir!

Benzin ve motorin fiyatlarına yeni bir zammın gelebileceği ifade ediliyor. Çeşitli finans kuruluşları da bu konuda açıklamalar yapmakta. Dünyaca ünlü bankalar ise en kısa sürede akaryakıt fiyatlarına zam kararının gelebileceğini vurguluyor.

Akaryakıt İstasyonları Zararda!

Öte yandan bazı akaryakıt istasyonları, aldığı kâr marjının düşmesi nedeniyle zarar yaptığını belirtiyor ve istasyonu kapatıyor. Tüm bu gelişmeler ışığında akaryakıt istasyonu çalışanları da işsiz kalıyor. Brent varil petrol fiyatlarındaki son dakika gelişmesi herkesi şaşırtmaya devam edecek. Yeni bir zam gelecek mi hep birlikte göreceğiz.

<