Euro 37,01 %0,15
Dolar 34,26 %-0,03
Sterlin 44,33 %0,17
Altın 2.990 %-0,06

Akaryakıt Fiyatları Yine Değişti! Akaryakıt Litre Fiyatı Aldı Başını Gitti..

Akaryakıt fiyatları yeniden zam kararı ile gündemde. Benzin ve motorin fiyatlarında artış yaşanması bekleniyor. Pek çok kişinin ilgi ile takip ettiği fiyatlardaki son durum gözler önüne serildi. Peki benzin ve motorin kaç TL artacak? İşte brent varil petrol fiyatlarındaki artıştan sonra gelecek zam kararı...

Son-zamla-birlikte-akaryakit-istasyonlarindaki-tabelalarda-fiyatlari-yazacak-yer-kalmadi-780x470.
Google News

Benzin ve motorin fiyatlarıyla ilgili yeni bir gelişmenin yaşanması bekleniyor. Rus işgaliyle birlikte gerilim iyice artmıştı. Özellikle de brent varil petrol fiyatları incelendiğinde son yılların en yüksek değerleri görüldü. Fiyatlar arttıkça arttı ve bu durum ülkelerdeki akaryakıt fiyatlarını yükseltti. Özellikle de ülkemizdeki artış gözler önüne serildi. Peki son dakika gelişmesine göre akaryakıtta neler yaşanıyor?

Brent Varil Zirveye Çıktı!

Brent varil petrol fiyatının artmasıyla birlikte yeni bir zammın gelebileceği ifade edildi. Benzin ve motorin fiyatı son dönemde iyice arttı. Hal böyle olunca daha ne gibi gelişmelerin meydana gelebileceği merak ediliyor. Son zamanlarda fiyatı ile dikkat çeken akaryakıta ilişkin yeni bir açıklama yapılabilir.

1 TL Zam Gelebilir!

Akaryakıt ortalama 1 TL'lik bir zam bekleniyor. 1 ila 2 TL arasında da yapılması muhtemel gözükmekte. Bu nedenle alınacak kararın etkisi fazlasıyla büyük olacak. EPGİS'ten kısa süre içerisinde zam kararına ilişkin bir açıklama gelecektir. Eğer brent varil petrol fiyatı düşmez ise zam kaçınılmaz olacak.

<