Akaryakıt Fiyatları Ucuzlayacak! Benzin ve Motorin Kaç TL Oldu?

Akaryakıt Fiyatları Ucuzlayacak! Benzin ve Motorin Kaç TL Oldu?

Akaryakıt fiyatlarındaki son gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylarla birlikte benzin, motorin ve LPG kaç TL'den satılacak? Motorinin ucuzlayacağı haberi araç sahiplerini sevindirdi. İşte 18 Eylül 2022 tarihli akaryakıt fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatlarına gelen indirim şaşırtıyor. 18 Eylül 2022 tarihi itibarıyla akaryakıttaki son durum nedir? Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serilecek. Benzin ve motorin fiyatları hakkında bilgiler verdik. Dolayısıyla sizler de merak edilen soruları yanıtlayabilirsiniz. Akaryakıtla ilgili çeşitli ifadeler yanıt bulmuş vaziyette.
Benzin ve Motorin Ucuzladı mı?
Benzin ve motorin fiyatlarına indirim gelip gelmediği soruluyordu. Ancak yapılan açıklama doğrultusunda yakın zamanda motorinin ucuzlayacağı belirtildi. Motorine gelecek olan 1,76 TL'lik indirim, önümüzdeki günlerden itibaren geçerli olacak. Öte yandan brent varil petrol fiyatındaki düşüşün akaryakıta doğrudan indirim şeklinde yansıyabileceği belirtilmekte. Öte yandan yakında fiyatlarda ne gibi gelişmeler meydana gelecek sizlerle paylaşacağız. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor. Dolayısıyla sizler de bu fırsattan yararlanabilirsiniz.

Akaryakıt Fiyat Listesi 18 Eylül 2022

İstanbul
Benzin: 19,23 TL
Motorin: 24,86 TL
LPG: 10,62 – 11,07 TL

Ankara
Benzin: 19,34 TL
Motorin: 24,97 TL
LPG: 10,94 TL

İzmir
Benzin: 19,34 TL
Motorin: 24,99 TL
LPG: 10,74 TL