Euro 37,13 %0,47
Dolar 34,22 %-0,13
Sterlin 44,41 %0,27
Altın 3.010 %0,62

Akaryakıt Fiyatları Haziran Zammı Belli Oldu! Motorin, Benzin ve LPG-Otogaz Litre Fiyatı 25 TL Olacak..

Akaryakıt fiyatları gittikçe zamlanıyor. Fiyatı artan benzin, motorin ve LPG ile ilgili bilinmeyenle gözler önüne serildi. Haziran ayında yeni bir zam gelecek mi? Gündeme bomba gibi düşen akaryakıt fiyat listesi ve daha fazlası haberimizde yerini aldı.

Son-zamla-birlikte-akaryakit-istasyonlarindaki-tabelalarda-fiyatlari-yazacak-yer-kalmadi-780x470.
Google News

Akaryakıt fiyatlarındaki güncel gelişmeleri paylaşacağız. Pek çok kişinin yakından takip ettiği fiyatlar ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. Peki ya benzin, motorin ve LPG ile ilgili neler biliyoruz? Fiyatlardaki artışın yanı sıra çeşitli gelişmeler de araştırılıyor. Güncel zamları sizlerle paylaşacağız. Haziran ayında yeni bir zam mı geliyor? Brent varil petrol fiyatındaki son dakika gelişmesi ve çok daha fazlası haberimizde.

Akaryakıta Yeni Zam!

Akaryakıt fiyatları gittikçe zamlanacak gibi gözüküyor. Fiyat artışı sonrasında yaşanacaklar gözler önüne serilecek. Dolayısıyla pek çok kişinin yakından takip ettiği benzin, motorin ve LPG yükselişi şaşırtacak. Brent varil petrol fiyatı arttıkça hızlı şekilde zam gelmekte. Dolayısıyla güncel olarak yapılan fiyat artışı açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

Benzin Fiyatı Arttı!

Gelen son zamla birlikte benzine 1,68 TL zam geldi. EPGİS'in yaptığı açıklamalar doğrultusunda pompa fiyatlarına yansıyan bu yükseliş merak ettirdi. Akaryakıt fiyatlarının yakın zamanda 25 TL'yi bulması dahi beklenebilir. İstanbul'da ortalama 22,80 TL'ye satıldığını da belirtelim.

<