Euro 37,09 %0,31
Dolar 34,26 %-0,02
Sterlin 44,54 %0,56
Altın 3.010 %0,61

Akaryakıt Fiyatları Düşüyor! Benzin ve Motorin Litre Fiyatı Değişti!

Akaryakıt satın alıyorsanız bu haber size göre. Benzin ve motorinde yeni bir indirim bekleniyor. Peki akaryakıt fiyatı kaç TL olacak? Pek çok kişi güncel gelişmeleri merak etmekte. İşte detaylarıyla birlikte benin ve motorin fiyatlarına ilişkin EPDK'dan gelen açıklamalar...

Son-zamla-birlikte-akaryakit-istasyonlarindaki-tabelalarda-fiyatlari-yazacak-yer-kalmadi-780x470.
Google News

Akaryakıtla ilgili güncel gelişmeler gözler önüne serildi. Motorin ve benzin fiyatlarında indirim yapıldı mı? 25 TL'ye yaklaşan akaryakıt fiyatlarındaki son dakika gelişmelerini aktaracağız. Brent varil petrol fiyatının bir anda yükselmesi dikkat çekmişti. Haliyle bu gelişme gözler önüne serildi .120 dolardan sonra 113 dolara düşen akaryakıttaki bu durum akıllara indirimi getirdi. Fiyatların bu kadar oynak olmasından ötürü akaryakıta düzenli olarak zam ve indirim geliyor. Ancak genel itibariyle zammın daha fazla olduğu bilinmekte.

Yeni Zam Gelecek mi?

Akaryakıta yeni bir zammın gelip gelmeyeceği henüz kesinleşmiş değil. Dolayısıyla yakın zamanda konuya ilişkin güncel bir bilgi verilmesi muhtemel. Üstelik akaryakıt zammında gözler önüne serilecek bir diğer detay ise brent varil petrol fiyatı oldu. Brent varil petrolün değeri düştüğü için muhtemelen indirim gelecek. EPDK'dan konuyla ilgili bir duyuru bekleniyor.

Akaryakıt Rekor Kırıyor!

Akaryakıt fiyatlarının rekor kırmasından ötürü araç sahipleri isyandaydı. Dolayısıyla ulaşıma sık sık gelen zamlar vatandaşı rahatsız etmekte. Buna çözüm olarak KDV ve ÖTV'nin sıfırlanması gibi bir ihtimal olacak mı araştırılıyor.

<