Euro 37,09 %0,31
Dolar 34,26 %-0,03
Sterlin 44,46 %0,39
Altın 3.012 %0,69

Akaryakıt Fiyatları Düşüşe Geçti! İşte Motorin, Benzin ve LPG-Otogaz Fiyat Listesi..

Akaryakıttaki son dakika gelişmesi hayret vericiydi. Benzin ve motorin fiyatlarının düşmesi beklenirken yalnızca motorin düştü. Brent varil petrol fiyatının azalmasından ötürü böyle bir indirim haberi ortaya atıldı. Bugün yani 30 Mart 2022'den itibaren geçerli olan akaryakıt fiyatları gözler önüne serildi.

Son-zamla-birlikte-akaryakit-istasyonlarindaki-tabelalarda-fiyatlari-yazacak-yer-kalmadi-780x470.
Google News

Brent varil petrol fiyatlarındaki son dakika gelişmesiyle birlikte akaryakıtın iyice ucuzlayacağı belirtildi. Motorin fiyatlarının artması ve azalması genel olarak brent varil petrol fiyatına bağlı olarak gerçekleşiyor. Pek çok kişinin ilgi ile takip ettiği fiyat listesinde başka ne gibi detaylar yaşanacak göreceğiz. Motorin ne kadar ucuzladı? Benzin fiyatlarında bir değişiklik oldu mu sorusu soruluyor.

Motorin 1,55 TL Ucuzlayacak

30 Mart 2022 yani bugünden itibaren motorin fiyatını 1,55 TL ucuzlayacağı bilgisi geçildi. Dolayısıyla güncel gelişmelere göre motorin fiyatları eskisinden daha ucuz olacak. Ancak bu indirim daha ne kadar devam eder bilinmiyor. Çünkü brent varil petrol fiyatı tekrardan artar ise yeniden zam haberi duyurulabilir.

Benzin Fiyatı Değişmedi!

Öte yandan benzin fiyatının değişmediği biliniyor. Dolayısıyla güncel gelişmelere ilişkin son detaylar kamuoyu ile paylaşılacak. Şimdilik tek bildiğimiz motorin fiyatının ucuzladığı. Yakında hem benzin hem motorine yeni bir indirim haberi gelebilir. Bu detayları göz önünde bulunduran araç sahipleri, piyasaları yakından takip ediyor.

<