Euro 37,08 %0,30
Dolar 34,22 %-0,13
Sterlin 44,48 %0,44
Altın 3.008 %0,55

Akaryakıt Fiyatları Düşüşe Geçti! Benzin ve Motorin Fiyatları 5 TL Birden İniyor..

Akaryakıt fiyatlarında merak edilen gelişmeler gözler önüne serildi. Bazı akaryakıt istasyonlarında çok daha düşük fiyata satılan benzin, motorin ve LPG otogazdan satın alabilirsiniz. Peki 5 TL inen benzin ve motorin fiyatları hakkında neler biliyoruz?

akaryakıt.
Google News

Akaryakıt fiyatlarındaki güncel gelişmeler masaya yatırıldı. Bazı yerlerde indirimli halde satılan akaryakıt, çok şaşırtacak. Peki benzin, motorin ve LPG fiyatları neden bir anda düştü? Brent varil petrol fiyatının 110 doların üzerine çıkması dikkat çekmişti. Haliyle bu gelişmelerin yanı sıra başka ne gibi olaylar meydana gelecek hep birlikte göreceğiz. Son zamanlarda akaryakıta ilişkin çok fazla detay paylaşıldı. Şimdi ise brent varil petroldaki yükselişe rağmen fiyatlar neden uygun kaldı merak edild

i.
Class Petrol'de İndirimli Satılıyor!
Class Petrol'deki fiyatların uygun olduğu görüldü. Diğer akaryakıt istasyonlarında 19 TL'ye benzin ve ortalama 22 TL'ye de motorin satılmakta. LPG otogaz fiyatının da ortalama 12 TL olduğunu biliyoruz. Ancak burada böyle değil. Dolayısıyla akaryakıt fiyatlarının Class Petrol'deki haline bir göz atalım.


Akaryakıt Fiyatları Düştü!
Class Petrol'de yer alan akaryakıt fiyatlarına gelecek olursak benzin 18 lira 5 kuruştan satılmakta. Motorin ise 21 TL seviyelerinden satılıyor. LPG otogaza baktığımızda 10,88 TL olduğunu söylememiz gerekiyor. Fiyatların uygun olması dikkat çekti. Brent varil petrol fiyatının düşük olduğu zamanlardan satın alınan akaryakıtın mı buna sebep olduğu merak konusu haline geldi.

<