Akaryakıt Fiyatları Düşüşe Geçti! Benzin, Motorin ve LPG'de 10 TL Birden indirim Geldi

Akaryakıt Fiyatları Düşüşe Geçti! Benzin, Motorin ve LPG'de 10 TL Birden indirim Geldi

Akaryakıt kampanyasında merak edilenler masaya yatırıldı. Pek çok kişi benzin, motorin ve LPG otogazı nasıl daha uyguna alırım diye düşünüyordu. Şimdi ise akaryakıtın indirimli halde satılacağı müjdesi verildi. İşte Aytemiz'de geçerli kampanyaya ilişkin gelişmeler...

Pek çok araç sahibi, akaryakıt fiyatlarının artmasından dert yanıyor. Benzin, motorin ve LPG fiyatları gözler önüne serildi. Hal böyle olunca merak edilen gelişmeler ortaya çıktı. Şu sıralar önemli bir kampanya üzerinde duruluyor. Satın alacağınız akaryakıta ek olarak indirim kazanmak ister misiniz? O halde uygulanmakta olan sisteme dair güncel gelişmeleri paylaşacağız.

Akaryakıt İndirimi Yapılacak!

Akaryakıt kampanyası ile 150 TL'lik akaryakıt alışverişine 10 TL indirim sağlanıyor. Toplamda ise 40 TL'ye kadar indirim hakkı elde edeceksiniz. Aytemiz akaryakıt istasyonları üzerinden yapacağınız alışverişlerde geçerli olan bu kampanya büyük ilgi gördü. Maximum Kart ile ödeme yapma şartı da sunuluyor. Dolayısıyla son zamanlarda dikkat çeken akaryakıt fiyatlarına ek olarak benzin, motorin ve LPG otogazda bu fırsatı değerlendirebileceksiniz.

Kampanyaya Katılabilirsiniz

Maximum Mobil uygulaması üzerinden Aytemiz Otogaz isimli kampanyaya katılım sağladığınız takdirde sizler de harcamalarınıza ek olarak akaryakıt kazanabileceksiniz. Son zamanlarda merak edilen bu gelişme ve çok daha fazlası haberimizde yer almaya devam edecek.