Euro 37,15 %0,02
Dolar 34,27 %0,16
Sterlin 44,46 %-0,08
Altın 3.004 %-0,22

Akaryakıt Fiyatları Düştü! Benzin ve Motorin Litre Fiyatı 29 Haziran'da değişti..

Akaryakıt fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri açıklandı. Benzin ve motorin kaç TL indirimle satılacak? Özellikle de 29 Haziran 2022 tarihi itibarıyla akaryakıttaki değişiklik belli oldu. Ham petrol ve brent varil petrol fiyatı iyice düşmüşe benziyor. İşte güncel gelişmeler ve dahası haberimizde...

akaryakıt
Google News

Akaryakıt fiyatlarındaki indirim beklentisi yanıt buldu. Pek çok kişinin yakından takip ettiği benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki son durum nedir? Brent varil petrol ve ham petrol fiyatındaki düşüş gözler önüne serilmişti. Daha sonra indirim haberi geleceği tahmin edilmeye başlandı. Şimdi ise alınan haber doğrultusunda neler olacağı bekleniyor. İşte güncel gelişmelerle birlikte merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

Akaryakıt Fiyatlarında Son Durum!

Yapılan açıklamalar doğrultusunda akaryakıt fiyatlarının en kısa sürede indirime gideceği belirtildi. Özellikle de motorin için alınan karar dikkat çekmişe benziyor. Peki ya benzin ve motorin fiyatı kaç TL düşecek? İyice ateş pahası haline gelmesinden ötürü büyük tepki çekmekteydi.

Motorinde 2,5 TL İndirim!

 Bugün yani 29 Haziran Çarşamba günü itibarıyla akaryakıt fiyatlarında düşüş mü olacak göreceğiz. 2,5 TL'lik motorin indirimi şimdiden gündemdeki yerini aldı. Fiyatlarda indirim olacağı belirtiliyordu. Bakalım benzinde de benzer indirim gelecek mi belli olacak.

<