Euro 37,09 %0,31
Dolar 34,26 %-0,02
Sterlin 44,54 %0,56
Altın 3.010 %0,61

Akaryakıt Fiyatları Değişiyor! Benzin ve Motorin 10 TL'ye Düşüyor!

Akaryakıt fiyatlarındaki gelişmeler gözler önüne serildi. Pek çok kişi neler olduğuna anlam veremiyor. Ancak benzin ve motorin fiyatlarının 10 TL altına düşme olasılığı var. Neden ise Meclis'te ortaya çıktı. TBMM'de verilen öneriyle birlikte akaryakıtın düşme ihtimali gittikçe arttı.

Son-zamla-birlikte-akaryakit-istasyonlarindaki-tabelalarda-fiyatlari-yazacak-yer-kalmadi-780x470.
Google News

Akaryakıt fiyatlarındaki güncel gelişme şaşırttı. Pek çok kişinin ilgi ile takip ettiği benzin ve motorin fiyatlarına ilişkin indirim haberi yakında verilecek. Hali hazırda birkaç liralık indirim zaten yapıldı. Brent varil petrol fiyatındaki düşüşten sonra alınan karar dikkat çekmişti. Şimdi ise çok daha farklı bir gelişme bizleri bekliyor. Akaryakıttaki fiyat listesini yakından etkileyecek bir hamle geldi.

Motorin 10 TL'ye Düşecek mi?

Motorinde yapılacak indirimle birlikte artık 10 TL'ye satılacağı iddiası gündemdeki yerini aldı. Peki bu nasıl mümkün olacak? Öncelikli olarak benzin ve motorin fiyatının vergilerin kaldırılması ile birlikte daha da düşük olacağını vurgulayalım. 27. dönem Ağrı Milletvekili Abdullah Koç'un Meclis'e sunduğu öneriyle birlikte akaryakıt fiyatlarından vergilerin kaldırılması istendi.

Meclis Önerisi Kabul Edilecek mi?

Meclis önerisinin kabul edilmesi durumunda akaryakıt fiyatlarında şok düşüş yaşanabilir. Dolayısıyla benzin ve motorin fiyatlarındaki düşüş aniden rekor seviyeye çıkacaktır. Ancak şu an için net bir karar açıklanmadı. Büyük bekleyiş sürüyor ve vatandaşın gözü kulağı akaryakıt fiyatlarında.

<