Akaryakıt Fiyatları Bu Sabah Güncellendi! Benzin ve Motorin Fiyatları Yer Değiştirdi..

Akaryakıt Fiyatları Bu Sabah Güncellendi! Benzin ve Motorin Fiyatları Yer Değiştirdi..

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarına indirim geldi mi? Pek çok kişinin yakından takip ettiği güncel gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Akaryakıtta brent varil petrol fiyatına bağlı olarak bir indirim bekleniyordu. İstanbul, İzmir ve Ankara'daki güncel sonuçları açıklıyoruz. Milyonları ilgilendiren akaryakıt gelişmesi haberimizde...

Akaryakıt fiyatlarındaki şaşırtıcı gelişmeler çok konuşulacak. Pek çok kişinin yakından takip ettiği benzin, motorin ve LPG'deki son durum nedir? Güncel detaylar ve daha çok fazlası şimdiden merak edildi. Fiyatlarda indirim yapıldı mı? Merak edilen o detaylar belli olacak. Akaryakıt satın almayı düşünenler ise şimdiden oturduğu bölgedeki akaryakıt fiyatlarına göz gezdiriyor.

İndirim mi Var?

Öte yandan akaryakıt fiyatlarında indirim yapılıp yapılmayacağı şimdiden merak edildi. Çünkü bakacak olursak son zamanlarda iyice zamlandı ve bu durum dikkat çekiyor. Akaryakıt satın almayı planlayanlar eski fiyatlara göre daha uygun olduğunu fark etti. Yine de birkaç TL'lik indirim tek başına yeterli olmamakta.

Güncel Akaryakıt Fiyatları

İstanbul Akaryakıt Fiyatları 1 Temmuz

Benzin: 27.29 TL

Motorin (Mazot): 26.69 TL

LPG (Otogaz): 12.19 TL

 

Ankara Akaryakıt Fiyatları 1 Temmuz

Benzin: 27.28 TL

Motorin (Mazot): 26.78 TL

LPG (Otogaz): 12.44 TL

 

İzmir Akaryakıt Fiyatları 1 Temmuz

Benzin: 27.40 TL

Motorin (Mazot): 26.80 TL

LPG (Otogaz): 12.13 TL