Euro 37,17 %0,05
Dolar 34,29 %0,19
Sterlin 44,48 %-0,05
Altın 3.012 %0,03

Akaryakıt Fiyatları Asansör Gibi Oldu! Bir Zam Geliyor Bir İndirim Geliyor! Tekrardan Zam Uyarısı Yapıldı!

Akaryakıt fiyatlarındaki son durum dikkat çekti. Benzin, motorin ve LPG fiyatlarıyla ilgili neler biliyoruz? Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken gelişmeler çok konuşuldu. Öyle ki benzine gelebilecek olası zamla ilgili bir haber yayınlandı. 94 kuruşluk zam ne zaman geliyor?

akaryakıt.
Google News

Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili yaşanan gelişmeler gözler önüne serildi. Benzin ve motorin fiyatlarındaki indirim dikkat çekmişti. Pek çok kişi güncel detaylarla beraber fiyat listesini de merak etmekte. Dolayısıyla benzine gelebilecek olası zam üzerine çeşitli paylaşımlar yapıldı. Sosyal medyada ve çeşitli kaynaklardan gelen iddialar doğrultusunda neler yaşanacağı gözler önüne serildi.

Benzine Zam Gelecek mi?

Benzin fiyatın 6 Temmuz'dan itibaren zam gelmesi bekleniyordu. 94 kuruşluk artış haberi kısa süre içerisinde yayıldı. Ancak daha sonra zammın iptal edildiği bilgisi iletildi. Akaryakıtın önümüzdeki aylarda genel bir düşüş yaşayabileceği tahmin ediliyor.

Eylül'de Fiyatlar Düşebilir

Öte yandan merkez bankalarının faiz artırımı kararı sonrasın brent varil petrol fiyatı düşebilir. Bu da akaryakıtın düşmesini sağlayacaktır. Öte yandan döviz fiyatlarının da etkili olacağını belirtelim. Yani dolardaki olası bir artış benzin, motorin ve LPG'nin değerini artırabilir. Bu nedenle akaryakıttaki son gelişmeleri yakından takip edeceğiz.

<