Euro 37,06 %0,23
Dolar 34,23 %-0,12
Sterlin 44,43 %0,30
Altın 3.006 %0,47

Akaryakıt Fiyatına Kampanya Yaptılar! Benzin ve Motorin Fiyatı Düştü

Akaryakıttaki kampanya sonrası şok eden gelişmeler meydana geldi. Peki kimler bedava akaryakıt kazanmak istiyor? Bunun yapımı için bir kampanyaya dahil olmak gerekiyor. Üstelik 40 TL'ye kadar ödül kazanabileceksiniz. Söz konusu Akbank ve Shell kampanyası ortaya çıktı.

Son-zamla-birlikte-akaryakit-istasyonlarindaki-tabelalarda-fiyatlari-yazacak-yer-kalmadi-780x470.
Google News

Benzin, motorin ve LPG alışverişlerinde geçerli verilmekte olan akaryakıtlar büyük dikkat çekti. Özellikle de Shell kampanyasına detaylı olarak baktığımızda bazı ifadeler yer alıyor. Peki alışveriş yaptıkça chip-para kazandığınız kampanyaya nasıl katılacaksınız? Söz konusu kampanya gelişmesi ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor.

Shell'den Akaryakıt Fırsatı!

Akbank aracılığıyla Shell akaryakıt istasyonlarından yapılacak açıklamalarda chip-para verilecek. Shell, akaryakıt fırsatı ile karşımıza çıkıyor. Son zamanlarda akaryakıt istasyonuna özel kampanyalar sunulduğu bilinmekte. Şimdi ise yapacağınız alışverişlerle birlikte toplamda 40  TL'lik chip-para verileceği belirtildi. Dolayısıyla akaryakıtlarla ilgili merak edilenler ve çok daha fazlası gözler önüne seriliyor. Nasıl başvuru yapılacağı da sık sık sorulmaya başlandı.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Akbank ve Shell'in kampanyasına katılmak istiyorsanız yapmanız gerekene geçelim. Öncelikle “SHELL” yazıp 4566’ya SMS atmalısınız. Kampanyaya katıldığınıza dair bildirim geldiğinde ise chip-para kazanmaya başlayabilirsiniz. Söz konusu gelişmeler ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşmaya deavm edeceğiz.

<