Akaryakıt Düştükçe Fiyatlar İyice Ucuzladı! 6 Ağustos'ta İndirimli Satılan Akaryakıt Türleri

Akaryakıt Düştükçe Fiyatlar İyice Ucuzladı! 6 Ağustos'ta İndirimli Satılan Akaryakıt Türleri

Akaryakıt fiyatlarına gelen indirimler dikkat çekiyor. Benzin ve motorin fiyatlarındaki güncel gelişmeler gözler önüne serildi. 6 Ağustos'taki fiyat listesi açıklandı. Peki ya diğer akaryakıt türlerindeki son durum nedir? İşte detaylarıyla birlikte akaryakıt fiyatlarına dair liste haberimizde...

Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili güncel gelişmeler yaşanıyor. Petrol fiyatları düştükçe litre halinde satılan akaryakıtta da indirim yapılmakta. Gelen son bilgiler doğrultusunda akaryakıttaki son durumu sizlerle paylaşacağız.

Akaryakıt Fiyatları İyice Düştü!

Güncel gelişmelerle birlikte akaryakıt fiyatlarında indirim yapıldı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği akaryakıtla ilgili fiyat listesini paylaşacağız. Fuel oilin litre fiyatının 67 kuruş düştüğü öğrenildi. Bu gelişmenin yanı sıra kalorifer yakıtı olan kalyak ise 1,01 TL ucuzladı. Yüksek kükürtlü fuel oil fiyatında 59 kuruşluk indirim yapıldı.

Güncel Fiyat Listesi

Gelen indirim haberlerinden sonra fiyatlar iyice ucuzladı. Bu durum akaryakıt satın alanları sevindirdi. Benzin ve motorin indirimlerinden sonra bu tarz akaryakıtlarda da fiyat düşüşü olması sevindiriyor. Akaryakıttaki son duruma bakacak olursak fiyatlar aşağıdaki gibidir:

  • Fuel oilin fiyatı 17,16 TL/lt
  • Kalorifer yakıtının fiyatı 19,50 TL/lt
  • Yüksek kükürtlü fuel oilin fiyatı ise 12,42 TL