Euro 37,01 %0,15
Dolar 34,26 %-0,03
Sterlin 44,33 %0,17
Altın 2.990 %-0,06

Akaryakıt Devi OPET Hem İndirime Gitti Hemde Müşterilerine Yeni Kampanya Yaptı!

OPET, akaryakıt alışverişlerinde hediye OPET puan veriyor. Bu puanları akaryakıt alışverişi için kullanabilirsiniz. Böylelikle pek çok kişi bedava akaryakıt kampanyasından yararlanmış olacak. Peki kampanyaya katılım koşulları nelerdir? Nasıl bedava benzin, motorin ve LPG alınır?

opet
Google News

OPET üzerinden yapılacak alışverişlerde akaryakıt indirimi fırsatı sunuluyor. Benzin, motorin ve LPG'yi daha ucuza satın almak isterseniz sizler de bu kampanyaya katılabilirsiniz. Peki kampanya katılım koşulları nelerdir? Kimler indirimli akaryakıt kullanabilir? Merak edilen gelişmelere ilişkin bazı detaylar paylaşıldı bile. İşte benzin, motorin ve LPG satın alacaklar için önemli fırsatlar...

Akaryakıtta 75 TL İndirim!

Akaryakıt alışverişine ilişkin 75 TL'lik indirim yapılacağı öğrenildi. Bu gelişme sonrasında müşterilerin Araçta Ödeme ile Worldcard akaryakıt harcaması yapması bekleniyor. 75 TL Opet Puan kazandıktan sonraki süreçte ise bunu ucuz akaryakıt için kullanabileceksiniz. Benzin, motorin veya LPG otogazda geçerlidir. Kampanyada OPET puan kazanmak için farklı yollar da bulunuyor. Akaryakıt şirketi, çeşitli fırsatlar sunarak müşterilerin dikkatini çekmeyi başarıyor.

200 TL Üstü Alışverişte de Hediye!

Farklı günlerde yapılacak 200 TL üstü OPET akaryakıt alışverişinde de %1'i kadar OPET Puan veriliyor. En fazla 5 TL olmak kaydı ile toplamda 25 TL'ye varan OPET Puan kazanma şansını elde edebilirsiniz.

 

<