Akaryakıt Alacaklar Bu Geceden İtibaren Alabilir! Akaryakıt Fiyatları Düşmeye Devam Ediyor!

Akaryakıt Alacaklar Bu Geceden İtibaren Alabilir! Akaryakıt Fiyatları Düşmeye Devam Ediyor!

Akaryakıt fiyatlarındaki son durum ve çok daha fazlası gözler önüne seriliyor. Öyle ki benzin, motorin ve LPG'de indirim yapıldı mı veya yeni zam var mı merak edildi. Peki ya akaryakıt fiyatlarına dair neler biliyoruz? İşte 27 Eylül akaryakıt fiyatlarındaki son durum ve dahası sizlerle...

Akaryakıt fiyatlarına dair neler biliyoruz? Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve dahası gözler önüne serilecek. Öte yandan benzin, motorin ve LPG'deki son durumu anlatacağız. Brent varil petrol ve ham petrol fiyatındaki yükselişten sonra yaşanan gelişmeler gözler önüne serildi. Şimdi ise gelinen noktada çeşitli ifadelere yer veriliyor.

27 Eylül Akaryakıt Fiyatları Güncel

Akaryakıt fiyatlarındaki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt bulacak. Son zamanlarda indirim haberi ile gündeme gelen akaryakıtta gözle görülür bir düşüş yaşandığı belirtildi. Peki ya şimdi neler biliyoruz? Benzin ve motorin fiyatlarında artış veya indirim olacağına dair ifadeleri sizlere iletiyoruz. Şimdilik son bir ay içerisinde fiyatların düşüş yönünde olduğunu gördük.

İstanbul Güncel Akaryakıt Fiyat Listesi

Benzin: 19,23 TL

Motorin: 23,06 TL

LPG: 10,62

 

Ankara Güncel Akaryakıt Listesi

Benzin: 19,34 TL

Motorin: 23,20 TL

LPG: 10,94 TL

 

İzmir Güncel Akaryakıt Listesi

Benzin: 19,34 TL

Motorin: 23,21 TL

LPG: 10,74 TL