Ak Partiden Asgari Ücret Açıklaması Az Önce Geldi! Maaşlar Artışı Belli Oldu!

Ak Partiden Asgari Ücret Açıklaması Az Önce Geldi! Maaşlar Artışı Belli Oldu!

Asgari ücret fiyatındaki artışa dair ne kadar zam uygulanacak? Yüzde kaç zam yapılacağı merak ediliyor. İşte detaylarıyla birlikte merak edilenler ve hükümet kanadından gelen son dakika zam açıklaması haberimizde. Temmuz ayında asgari ücret daha da artacak mı?

Asgari ücretli çalışanlara yapması beklenen zamma ilişkin bilinmeyenler otaya çıktı. Hükümet partisinden bir isim çıktı ve önemli açıklamalarda imzasını attı. Peki ya tam olarak neler yaşanıyor? Temmuz ayı için yapılan değerlendirmeler ve Numan Kurtulmuş'un iadesine göre maaşların yüzde kaç artacağı haberimizde yerini aldı.

Asgari Ücret Artacak mı?

Bir aksilik yaşanmaması durumunda asgari ücretin zamlanacağı belirtiliyor. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti. Enflasyon farkı zammıyla birlikte çeşitli detaylara değinilecek.

%40'lık Zam Bekleniyor!

Asgari ücretliler için ortalama %40'lık zammın yapılabileceği ortaya çıktı. Tahmini olarak ortalama bu seviyelerde zammın biraz daha yükselebileceği veya düşebileceği belirtiliyor. Detaylarıyla birlikte yaşanan gelişmeleri sizlerle paylaştık. Bakalım Temmuz ayında milyonlarca asgari ücretlinin yüzü gülecek mi? Mayıs ayına kadar ki süreçte enflasyon farkının %35 üzerinde olması da başlı başına yüksek oranda bir zam geleceğinin habercisi. Bakalım Haziran ayı sonra erince enflasyon toplamda yüzde kaç olacak?