Euro 36,94 %-0,01
Dolar 34,25 %-0,04
Sterlin 44,28 %0,06
Altın 2.994 %0,06

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2300 Lira Yardım Yapacağını Açıkladı! Yardımları Kimler Ne İçin Alacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın doğalgaz yardımına ilişkin yeni gelişmeler yaşanıyor. Doğalgaz desteğinde 2300 TL'lik ödemeyi kimler alacak? Üstelik başvuruda son tarih açıklandı. Elini çabuk tutan vatandaşlar ödeme hakkı elde edebilir. Peki başvurular nereye yapılıyor?

Para Logo
Google News

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın yaptığı açıklama ile 2022 yılında sağlanacak doğalgaz desteği merak ediliyordu. İhtiyaç sahiplerine verilecek olan bu destekle birlikte pek çok vatandaş yararlanabilecek. Peki gerekli şartlar nelerdir? Doğalgaz yardımının kaç defa verileceği ve kaç TL ile sınırlı kalacağı da araştırılmakta. Öyle ki yılbaşından sonra gelen zamlarla birlikte doğalgaz yardımına ihtiyaç duyan pek çok vatandaş bulunuyor.

Yılda İki Defa Yardım Yapılacak!

Doğalgaz yardımının yılda iki defa yapılacağı iletildi. Ödemelerin 450 TL ile 1150 TL arasında olması bekleniyor. Böylelikle iki defa yardım alan bir vatandaşın en fazla 2300 TL alabileceği belirtildi. En düşük ise 900 TL seviyesinde bir destek alması bekleniyor.

Mart Ayına Kadar Başvurabilirsiniz!

Doğalgaz yardımında başvuruların Mart ayına kadar sürmesi bekleniyor. Bu da demek oluyor ki sınırlı süre kaldı. Dolayısıyla e-Devlet üzerinden başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2022 yılı doğalgaz yardımı için yaptığı duyuru büyük öneme sahip. Vatandaşların bu duyuruya göre hareket edeceği ve başvuruda bulunacağı belirtiliyor.

<