Euro 37,03 %0,17
Dolar 34,25 %-0,04
Sterlin 44,33 %0,27
Altın 2.999 %0,24

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı SED Yardım Ücretlerinin Hesaplara Yatmaya Başladığını Açıkladı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, SED ödemeleri kapsamında kaç çocuğa ne kadar ödeme yapıldığını açıkladı. Sosyal ve Ekonomik Destek için ortalama ne kadar ödendi? Banka hesaplarına 236 milyon TL'nin yatırıldığı belirtildi.

Para Logo
Google News

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'tan gelen açıklama on binleri sevindirdi. Gelen açıklama doğrultusunda kimlere ne kadar ödeme yapıldığı açıklandı. 236 milyon TL'nin hesaplara yatırıldığı duyuruldu. SED ödemeleri kapsamında kimlere destek verildiği merak ediliyor. Sosyal ve Ekonomik Destek için yapılan düzenli ödemeler karşılık buldu.

Ortalama 1649 TL Ödendi!

SED kapsamında çocuklara ortalama 1649 TL ödendi. Toplamda kaç kişiye ödeme yaptığı ise açıklandı. Bakanlığın duyurduğu bu açıklamada herkes şaşkındı. Çünkü devletin ne kadar sosyal hizmet anlayışına sahip olduğu bir kez daha gözler önüne serildi.

145 Bin Çocuk Ödeme Aldı!

145 bin çocuğun SED ödemesi aldığı öğrenildi. Bu gelişme sonrasında çeşitli şaşkınlıklar vardı. Devletin sağladığı destek ödemesinin 145 bin çocuğu kapsaması ve dahası bu desteklerin artabileceğinin vurgulanması dikkat çekti.  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın yaptığı bu duyuru sosyal medyada çok konuşuldu. Şimdi ise bir sonraki desteklerin ne zaman yatırılacağı merakla bekleniyor.

<