Aile Destek Programındaki Son Durum Nedir? 1250 TL'yi 12 Ay Boyunca Alacaksınız!

Aile Destek Programındaki Son Durum Nedir? 1250 TL'yi 12 Ay Boyunca Alacaksınız!

Aile Destek Programı'na yönelik şartlar büyük ses getiriyor. Öyle ki sizler de 12 ay boyunca 1250 TL'lik ödemeyi almak için hangi şartları karşılamalısınız? Güncel detayları sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz. Bu noktada bizleri nelerin beklediği de yanıt bulacak. Bakan Yanık'tan gelen son açıklamalar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'tan gelen açıklama ile birlikte çeşitli detaylara yer verildi. Öte yandan bilinmeyenler de yanıt bulacağa benziyor. Bilinmeyenleri aktarmaya devam edeceğiz. Derya Yanık'tan gelen açıklamalar neticesinde kimlerin nasıl başvuru yapacağı merak konusu haline geldi.

Aile Destek Programı Genişledi

Aile Destek Programı'na ilişkin konuşan Bakan Yanık, "Programımızdan daha fazla kişinin faydalanması için mevcut bütçemiz 15 milyar Türk Lirası’na 25 milyar lira daha ekleyip programımızı genişletiyoruz” açıklamasına yer vermişti.

Aile Destek Programı Başvuru Şartları

Türk vatandaşlığı olmaması,

Mavi Kart’ı bulunması,

Yerleşim adresinin yurt dışında bulunması,

18 yaşından küçük olması,

Bireyin hane içerisinde memur, kamu işçisi, noter veya  muhtar olarak çalışan bunun da haricinde yurtdışında çalışan, yurtdışında borç yapan olan tüm bunların dışında özel sandıklar kapsamı dahilinde olan kişi ya da kişilerin bulunması halinde başvurular değerlendirmeye girmeyecek.