Euro 37,16 %0,03
Dolar 34,18 %0,03
Sterlin 44,56 %0,12
Altın 2.997 %-0,46

Aile Destek Programı Ödemeleri Başlıyor! 660 TL Ödeme İçin Başvuru Nasıl Yapılır?

Aile Destek Programı başvuru şartları dikkat çekiyor. Öte yandan ne kadar ödeme yapacağı ve kimlerin bu fırsattan yararlanacağı merak edilmeye başlandı. Detaylarıyla birlikte merak edilenler yanıt bulacak. Bakan Derya Yanık'tan gelen açıklama büyük dikkat çekti.

Para Logo
Google News

Bakan Derya Yanık'ın duyurmuş olduğu Aile Destek Programı ödemeleriyle ilgili güncel detaylar paylaşıldı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ödemelere ilişkin neler biliyoruz? Sosyal destek ile birlikte hanelere yardım sağlanacak. Son zamanlarda çok konuşulan bu ödemelerde başvuruların nasıl yapılacağı ve ne kadar yardım sağlanacağı gibi sorular yanıt buldu.

12 Ay Boyunca 660 TL Ödeme!

Geliri düşük olan ailelere sağlanacak ve 12 ay boyunca sürecek 660 TL'ye varan ödemeler dikkat çekiyor. Ailenizin durumuna göre bu miktarın azalabileceğini de belirtelim. Ancak sürecin 12 ay boyunca devam edeceği bilinmekte. Öte yandan başvuru yapmak için e-Devlet'i kullanabilir ya da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na müracaat edebilirsiniz.

Aile Destek Programında Başvuru Şartları

  • Türk vatandaşı olmaması,
  • Mavi Kart sahibi olması,
  • Yerleşim adresinin yurt dışında olması,
  • 18 yaşından küçük olması,
  • Hanesinde memur, kamu işçisi, noter veya muhtar olarak çalışan ya da yurtdışında çalışan, yurtdışı borçlanan yahut özel sandıklar kapsamında olan kişi ya da kişilerin bulunması durumlarında başvurular değerlendirmeye alınamayacaktır.
<