Acil Nakit Paraya İhtiyacı Olana Ziraat Bankası Yetişti! Ziraat Bankası Hemen Ödeme Yapıyor!

Acil Nakit Paraya İhtiyacı Olana Ziraat Bankası Yetişti! Ziraat Bankası Hemen Ödeme Yapıyor!

Günümüz ekonomisinde vatandaşların gelir bakımından parasının erimesiyle birlikte zor günleri de beraberinde yaşıyor. Özellikle borçlu kesim ciddi sıkıntılar yaşamakta. Bu durumdan dolayı Ziraat Bankası da ihtiyaç kredisini sağlayarak vatandaşların zor zamanlarını geçirmek adına kredi sağlıyor. Detaylar haberimizde paylaşıldı.

Ziraat Bankası pandemi döneminde çıkardığı kredi türüyle çoğu kişinin giderlerini ve borçlarını erteleme sağlayarak kredi dağıtımını sağladı. İhtiyaç kredisini daha da devreye koyarak vatandaşların belirli harcamalarına yardımcı oluyor. İhtiyaç kredisine başvuru için gerekli şartlar neler?

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Başvuru

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi başvurusunu şubelerden yapılabiliyor. Sitesi üzerinden çekeceğiniz kredi türünden geri ödeme hesaplamalarını sağlayabilirsiniz. Kredi türünde 12 aydan 36 aya kadar vade oranını hesaplama yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası üzerinden 20 bin TL kredi çekmek istediğinizde 36 ay vadeyle faiz oranı 1,63 olarak hesaplaması sağlanıyor. Sağlanan vade oranıyla 779,12 TL olarak aylık ödemesi yer alıyor. Geri ödeme miktarı da 28 Bin 44 Türk Lirası olarak hesap çıkıyor. Daha az çekmek isteyenler için de kredi sağlıyor. 50 Bin TL’ye kadar sağlanan kredi için şubelerden ve çağrı merkezlerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.