Euro 37,04 %0,20
Dolar 34,22 %-0,14
Sterlin 44,38 %0,21
Altın 3.005 %0,45

Açıklama Yeni Geldi! 40 ve 45 Yaş Arası Herkes Emekli Olabilecek..

Emekli olmak isteyenlerin merakla beklediği EYT yasası için yeni bir gelişme yaşandı mı ? 40 ila 45 yaş arasındaki kişilerin emekliliği kolaylaşabilir. Peki yeni formül nasıl olacak? Meclis'ten geçmesiyle birlikte yeni gelişmeler meydana gelebilir. İşte pek çok kişinin yakından takip ettiği EYT yasası...

erken_emeklilik_icin_farkli_yollar_ortaya_cikti_h61328_a0c33.
Google News

Erken emeklilikte yeni gelişmeler yaşanıyor. Pek çok kişi güncel durumu değerlendirmek için Meclis'teki gündemi takip etmekte. Peki EYT için yeni yasa ne zaman çıkacak? 3600 gösterge için çalışmalar sürerken Bakanlığa konuyla ilgili bazı sorular soruldu. EYT için bir adım atılıp atılmayacağı merak konusu haline geldi.

EYT Yasası Çıkacak mı?

Emeklilikte yaş bekleyenlerin bir süredir yanıtını merak ettiği EYT yasasıyla ilgili bir şeyler oldu mu? Yakın zamanda 40 ve 45 yaş arasındaki kişilerin emekliliği için sağlam adımların atılacağı belirtiliyor. EYT formüllerinden biri ise kesintili emekli maaşı olacak. Buna göre eğer doğru ise kesintili emekli maaşı almayı kabul edenler erkenden emeklilik fırsatı elde edebilecek.

Meclis'ten Henüz Geçmedi

Kulislerde konuşulsa da EYT'nin Meclis'ten henüz geçmediğini biliyoruz. Dolayısıyla güncel gelişmeler ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşacağız. Emeklilikle ilgili çok fazla beklenti var. Milyonlar erkenden emekli olup yaş beklememek istiyor. Dolayısıyla çok fazla kafa karışıklığı olduğunu da belirtelim.

<