Euro 37,04 %0,20
Dolar 34,22 %-0,14
Sterlin 44,38 %0,21
Altın 3.005 %0,45

Açıklama Geldi! 10 Milyondan Fazla Kişiye 4 Bin TL'den Fazla Ödeme Yapılacak..

Milyonları ilgilendiren ödeme gelişmesinde son günleri kaçırmamalısınız. 4000 TL'den fazla ödeme almanız mümkün hale geldi. Peki bu nasıl olacak? Gerekli şartları hızlı şekilde karşılarsanız birkaç gün içerisinde para hesabınıza yatırılacak.

işçi zam
Google News

Emekli vatandaşların alabileceği bu ödeme neticesinde pek çok kişinin 4250 TL'lik fırsatı değerlendirmesi bekleniyor. 4000 TL'yi aşkın ödemeyi birkaç gün içerisinde alabileceksiniz. Hesabınıza yatacak bu ödeme için gerekli şartlar nelerdir? 10 milyon kişiyi ilgilendiren gelişmelere dair son dakika detaylarını aktarıyoruz. Emekliler bu ödeme ile büyük bayram edeceğe benziyor. Hangi banka bu fırsatı sundu merak edildi. İşte son dakika gelişmeleri haberimizde yer almakta.


Emeklilere Büyük Ödeme!
Emekli vatandaşlar promosyon fırsatından yararlanabilecek. ING Bank'ın yüksek promosyon ödemesi yaptığını biliyoruz. Dolayısıyla bu gelişmelerle birlikte pek çok kişi neler yaşanacağını araştırmakta. Peki ya ING Bank'ın sunduğu fırsatlar arasında başka neler bulunmakta? Emekli maaşınıza göre alacağınız promosyonun 2750 TL olduğu belirtildi.


Kişi Başına 250 TL Ek Ödeme!
Öte yandan emekli tanıdıklarınızın maaş hesabını ING Bank'a taşımak için aracı olmanız durumunda da kişi başına 250 TL'lik ödemenin sahibi olabilirsiniz. Bu gelişme sonrasında yaşananlar gözler önüne serildi. Toplamda 1500 TL'ye kadar ödeme alabiliyorsunuz. Totalde ise 4250 TL'lik ödemenin sahibi olabilirsiniz.

<