75 bin Öğrenciye 4500 TL'lik Destek İçin Başvurular Başlıyor!

75 bin Öğrenciye 4500 TL'lik Destek İçin Başvurular Başlıyor!

Öğrencilere destek sağlayan İBB, bu sefer 75 bin öğrenci için 4500 TL'lik ödemenin önünü açtı. Güncel gelişmelerle birlikte çeşitli ifadelere yer verildi. İşte öğrencilere sağlanan destekle birlikte başvuru detayları ve İstanbul Senin uygulaması hakkında bilgiler haberimizde...

75 bin öğrenciye yapılacak 4500 TL'lik ödeme için harekete geçildi. İBB'nin yardımına ilişkin neler biliyoruz? Eğitim konusunda öğrencileri ön planda tutan belediye, bu sefer önemli bir yardıma imzasını atacak. Öğrenci destek ödemesiyle ilgili başvuru detayları ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

4500 TL'lik Destek İçin Başvuru

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat'dan gelen açıklama dikkat çekti. Yapılan açıklamada İstanbul Senin uygulamasına değinildi.  “Bu yardımları ailelerin muhtaçlık durumuna göre tespit ediyoruz. Kendisi ya da ailesi İstanbul’da ikamet eden bütün öğrenciler başvurabilecek. Öğrenim durumlarına, başarı kriterlerine bakıyoruz. Başvuracak öğrencilerin devlet üniversitelerinde okumaları ya da özel, vakıf üniversitelerinde yüzde 100 burslu koşulunu taşımaları gerekiyor. Genç arkadaşlarımız İstanbul Senin uygulaması üzerinden 16 Ekim’e kadar başvurularını tamamlayabilir. Başvuru evrakları ve diğer bilgiler İstanbul Senin uygulamasında kendilerini yönlendirecek şekilde mevcuttur”

Geri Ödemesiz Destek Verilecek

Geri ödemesiz bir şekilde verilecek destek ile birlikte pek çok kişi harekete geçti. Öte yandan güncel detayları da sizlerle paylaşacağız. Faizsiz olması da önemli bir detaydı.